«Όπως Θα Φεύγεις» άκουσε ακόμα ένα ξεχωριστό τραγούδι από το καινούργιο άλμπουμ του Γιώργου Μαζωνάκη.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ολοκληρώνει με το τραγούδι «Όπως Θα Φεύγεις» την παρουσίαση της νέας δισκογραφικής δουλειάς του με γενικό τίτλο «Αγαπώ Σημαίνει», που κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Με οδηγό ψυχής ότι το «αγαπώ σημαίνει… σε φέρνει στο να θες να φτάσεις στην υπερβολή», δημιουργήθηκαν δέκα μοναδικά τραγούδια, δέκα σπουδαίες ερμηνείες από το Γιώργο Μαζωνάκη.

Η νέα δισκογραφική δουλειά του περιέχει συνολικά 10 τραγούδια και συμπεριλαμβάνει τις πολύ μεγάλες επιτυχίες «Δε Γουστάρω», «Σώπα Κι Άκου», «Αγαπώ Σημαίνει», «Ένα Θαύμα» και «Οινόπνευμα Φτηνό», οι οποίες αγκαλιάστηκαν από το κοινό και τα ραδιόφωνα, ανεβαίνοντας στις υψηλότερες θέσεις του airplay.

Ο καλλιτέχνης με την έντονη προσωπικότητα και με την πιο χαρακτηριστική λαϊκή φωνή του σήμερα επέλεξε στο καινούργιο άλμπουμ του να πρωταγωνιστεί ο λόγος και μαζί μελωδίες που γέννησαν τα ιδανικά τραγούδια.

Τη μουσική στο «Όπως Θα Φεύγεις» έχει υπογράψει ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος έχει συνθέσει επίσης τα τραγούδια «Δε Γουστάρω», «Σώπα Κι Άκου», «Ένα Θαύμα», «Διανυκτερεύω», «Τόσα Βράδια» και «Ώρες Μικρές» του δίσκου «Αγαπώ Σημαίνει».

Οι στίχοι του «Όπως Θα Φεύγεις» ανήκουν στον Νίκο Γρίτση.

Ακούστε ολόκληρο το νέο άλμπουμ «Αγαπώ Σημαίνει» του Γιώργου Μαζωνάκη.

 

Αφήστε το σχόλιό σας