Τη Minos ΕΜΙ επιλέγει ο Γιώργος Μαζωνάκης ως τον επόμενο δισκογραφικό σταθμό της άκρως επιτυχημένης διαδρομής του!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης αλλάζει σελίδα στην καριέρα του και εντάσσεται στη δισκογραφική οικογένεια της Minos EMI / Universal.

Ένας από τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες της σύγχρονης ελληνικής μουσικής με αναρίθμητες επιτυχίες στο ενεργητικό του και αναμφισβήτητα ο πιο ανατρεπτικός όλων, προχωρά με αυτοπεποίθηση για το μέλλον στον τρίτο δισκογραφικό προορισμό της άκρως επιτυχημένης διαδρομής του.

Παρόλο που ήταν γνωστό -λίγο ή πολύ- στις παρασκηνιακές συζητήσεις ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης θα άλλαζε δισκογραφική στέγη, αυτή τη συνεργασία κορυφής που «ταρακουνά» την ελληνική δισκογραφία σίγουρα δεν την ανέμεναν πολλοί!

Η Minos EMI / Universal, η μεγαλύτερη και ιστορικότερη δισκογραφική εταιρεία στην Ελλάδα, υποδέχεται με μεγάλη ευχαρίστηση το χαρισματικό καλλιτέχνη στο δυναμικό της και υπόσχεται ακόμα περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες, εκθειάζοντας στην ανακοίνωσή της την απαράμιλλη προσωπικότητά του. Ο συνδυασμός της άριστης τεχνογνωσίας και του αμίμητου ταλέντου προδιαγράφουν μία λαμπερή συνέχεια.

Έκδηλη είναι η χαρά των δύο πλευρών στα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την υπογραφή των συμβολαίων, με τον Γιώργο Μαζωνάκη να ποζάρει ευδιάθετος μαζί με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Minos EMI, Μαργαρίτσα Μάτσα και τους νέους συνεργάτες του.

Σε αυτό το σημείο να προσθέσουμε και τις δικές μας πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο Γιώργος Μαζωνάκης αναμένεται να εγκαινιάσει τη συνεργασία του με τη Minos EMI με ακόμη μία συνάντηση – έκπληξη που θα συζητηθεί για πολλούς λόγους! Περισσότερα λεπτομέρειες θα αποκαλύψουμε εν καιρώ.

Η ανακοίνωση της Minos EMI

«Η Minos EMI υποδέχεται με μεγάλη χαρά στην οικογένεια της τον Γιώργο Μαζωνάκη!

Η MINOS EMΙ/UNIVERSAL, η μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρία στην Ελλάδα, καλωσορίζει τον Γιώργο Μαζωνάκη, έναν μεγάλο καλλιτέχνη, απόλυτα χαρισματικό, μια απαράμιλλη προσωπικότητα που με την εξαιρετική σκηνική του παρουσία αναδεικνύεται ως ο μοναδικός Έλληνας performer.

Ο καλλιτέχνης με την πιο χαρακτηριστική λαϊκή φωνή, ο Γιώργος Μαζωνάκης, παρέα με τους νέους συνεργάτες του, υπόσχονται σύντομα πολλές και μεγάλες επιτυχίες που θα αγαπηθούν από όλους.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας