Για την καλλιτεχνική – συναδελφική σχέση που διατηρεί με το Γιώργο Σαμπάνη μίλησε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης συνεργάζεται στενά με το Γιώργο Σαμπάνη τα τελευταία χρόνια, σε μία άψογη επαγγελματική σχέση από όπου έχουν προκύψει απανωτές μεγάλες επιτυχίες.

Αλληλοσυμπληρώνοντας ο ένας τον άλλον, έχουν προσφέρει λατρεμένα τραγούδια που ακούστηκαν δυνατά, όπως τα «Δύσκολα Φεγγάρια», «Εγώ Στη Ζωή Μου», «Έλα Πίσω Στη Θέση Σου», «Λείπει Πάλι Ο Θεός», «Οι Άντρες Δεν Κλαίνε», «Πατάς Το Όρια», «Τέρμα», «Τίμημα», «Το Παράξενο Με Μένα» και άλλα.

Τελευταίο δείγμα της συνύπαρξής τους είναι το «Δε Γουστάρω» που ανέβηκε έως την κορυφαία δυάδα του ελληνικού Airplay Chart.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Μαρτίου, ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεοπτική εκπομπή «Ελένη», όπου εξέφρασε το θαυμασμό για το συνονόματο συνάδελφό του:

«Η σχέση μου με το Γιώργο Σαμπάνη τα τελευταία χρόνια που συνεργαζόμαστε, τον θεωρώ κατ’ αρχήν να ξέρεις ένα σοβαρό ταλέντο και ίσως δεν είμαι πολλές φορές και αντικειμενικός με το Γιώργο. Δηλαδή, από τα 50 τραγούδια που θα μου παίξει, τα 49,9 μου αρέσουνε.

Και για άλλους τραγουδιστές, δηλαδή, που δίνει.

Α, ίσως με το Γιώργο να έχει συμβεί αυτό. Να με παίρνει τηλέφωνο, δηλαδή, να μου πει «George, άκου αυτό το τραγούδι» και να του λέω είμαι για ψάρεμα στην Κρήτη και να το έχει δώσει αλλού το κομμάτι.»

Δείτε επίσης: Ο Γιώργος Μαζωνάκης συνεχίζει
σε ρότα επιτυχιών με το «Δε Γουστάρω»

Γιώργος Μαζωνάκης - Σημείο G - Hit Channel

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας