Το «Φωταέριο» άνοιξε τις πόρτες του και ο Γιώργος Μαζωνάκης με την Καίτη Γαρμπή υποδέχτηκαν το κοινό τους για να του κρατήσουν συντροφιά αυτό το χειμώνα!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μας έχει συνηθίσει σε μεταμορφώσεις και σε μια διαρκή ανανέωση της παρουσίας του στη νυχτερινή Αθήνα, δε βολεύτηκε στα ίδια και τα ίδια και αναζήτησε μια καινούργια πρόταση με σεβασμό στο κοινό του.

Με το διαφορετικό του ρεπερτόριο, τη μαγική του παρουσία on stage, το δικό του κώδικα επικοινωνίας με το κοινό και τις απρόσμενες συνεργασίες του δημιούργησε και πάλι εκείνο το εκρηκτικό μείγμα που τον καθιστά ιδιαίτερο.
Φέτος πρόσφερε την απόλυτη έκπληξη : τη συνεργασία του για πρώτη φορά στην 20χρονη καριέρα του με την Καίτη Γαρμπή.

Η Καίτη Γαρμπή, μια από τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές της νεότερης γενιάς, αποτελεί σταθερή αξία στα μουσικά δρώμενα. Η καλλιτέχνις των διαχρονικών επιτυχιών και των επιτυχημένων συνεργασιών μετά από 4 χρόνια αποχής από τις μεγάλες πίστες κάνοντας εμφανίσεις σε εναλλακτικούς χώρους με ένα διαφορετικό τρόπο παρουσίασης του ρεπερτορίου της, φέτος ανταποκρίθηκε με χαρά στην πρόσκληση του Γιώργου Μαζωνάκη επιθυμώντας τη συνεργασία με έναν μοναδικό στο είδος του καλλιτέχνη.

Το σχήμα συμπληρώνει ο Νικηφόρος, από τους πιο αγαπητούς τραγουδιστές της νέας γενιάς, διαρκώς ανερχόμενος, με τη μία επιτυχία να διαδέχεται την άλλη και η Ελισάβετ Σπανού, παρουσία με δυνατό στίγμα και αξιοπρόσεκτο στυλ. Το concept αυτό για μια ακόμη φορά επιμελείται ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Στην πρεμιέρα του σχήματος που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου έδωσε το παρών μία πληθώρα γνωστών ονομάτων από τον καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό χώρο, η οποία έναρξη χαρακτηρίστηκε από πολύ κέφι και διασκέδαση.

Γιώργος Μαζωνάκης και Καίτη Γαρμπή μαζί με τους Νικηφόρο και Ελισάβετ Σπανού θα εμφανίζονται στο «Φωταέριο» κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Δείτε και ακούστε παρακάτω το Γιώργο Μαζωνάκη να τραγουδά ζωντανά τη βραδιά της πρεμιέρας του το «Έλεγες» των «Μελισσών»!

 

Αφήστε το σχόλιό σας