Μετά από ένα χρόνο απουσίας από τις νέες κυκλοφορίες, ο Γιώργος Μαζωνάκης θα φέρει ξανά «τα ίσια ανάποδα» στην ελληνική δισκογραφία.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι πανέτοιμος για τη μεγάλη δισκογραφική επάνοδο που προσμένει αγωνιωδώς το κοινό εδώ και καιρό.

Έχει διανυθεί ακριβώς ένας χρόνος από το τελευταίο μουσικό δείγμα του χαρισματικού καλλιτέχνη, δώδεκα μήνες κατά τους οποίους σημειώθηκαν πολλές αλλαγές και αξιοσημείωτα γεγονότα.

Κατ’ αρχάς, δοκιμάστηκε για πρώτη φορά ως κριτής / μέντορας σε talent show και η πρώτη παρουσία του στο «The X Factor» στέφθηκε από επιτυχία, καθώς νικητής αναδείχθηκε ένας διαγωνιζόμενος από τη δική του ομάδα, που είχε λάβει τη δική του καταλυτική καθοδήγηση.

Επιπλέον, η διάθεση για ανανέωση οδήγησε τον Γιώργο Μαζωνάκη στην οικογένεια της Minos EMI / Universal, της μεγαλύτερης δισκογραφικής εταιρείας της χώρας, στις αρχές του καλοκαιριού. Με νέους συνεργάτες και διάθεση στα ύψη γράφει το επόμενο κεφάλαιο της άκρως επιτυχημένης καριέρας του, που έχει διαρκέσει σχεδόν 25 έτη και τον έχει κατατάξει ως έναν από τους καλύτερους καλλιτέχνες του σύγχρονου ελληνικού πενταγράμμου.

Από τις 10 Νοεμβρίου, ο Γιώργος Μαζωνάκης επανέρχεται για τρίτη χρονιά στη σκηνή του «Έναστρον» και τη φετινή σεζόν συμπράττει με την Πάολα και τον Στέλιο Ρόκκο σε ένα εκρηκτικό καλλιτεχνικό σχήμα που θα αφήσει ισχυρό αποτύπωμα στη νυχτερινή Αθήνα.

Όλα τα ζητήματα έχουν διευθετηθεί, εκτός από ένα. Το νέο τραγούδι του Γιώργου Μαζωνάκη!

Ο μοναδικός Έλληνας performer με την αμίμητη σκηνική παρουσία είναι στο στούντιο και ετοιμάζει το καινούριο single του, σύμφωνα με μία δημοσίευση στη σελίδα του στο Facebook.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εδώ και μήνες, ο Γιώργος Μαζωνάκης επιφυλάσσει κάτι πολύ ιδιαίτερο για την πολυαναμενόμενη επάνοδο στη δράση.

Η συνεργασία του με τη Minos EMI / Universal θα εγκαινιαστεί με «μία συνάντηση – έκπληξη που θα συζητηθεί για πολλούς λόγους», γράψαμε μόλις ανακοινώθηκε η μεταγραφή του.

Οι πληροφορίες που είχαμε στη διάθεσή μας ανέφεραν, επίσης, ότι το τραγούδι είναι έτοιμο από τα τέλη της άνοιξης. Σωστό ή λάθος, θα αποδειχθεί λίαν συντόμως.

Μείνετε συντονισμένοι με το Hit Channel για περισσότερες αποκαλύψεις!

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Μαζωνάκης, Πάολα
και Στέλιος Ρόκκος συμμαχούν στο «Έναστρον»

Γιώργος Μαζωνάκης - Πάολα - Στέλιος Ρόκκος (αφίσα) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας