«Ένα Θαύμα» βρίσκεται στην κορυφή του YouTube.

Ακόμα μία μεγάλη επιτυχία καταγράφει ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Το ολοκαίνουργιο single «Ένα Θαύμα» του χαρισματικού καλλιτέχνη, το οποίο κυκλοφόρησε την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, έφτασε στο Νο1 των τάσεων στο ελληνικό YouTube, ενώ πλησιάζει γρήγορα στο μισό εκατομμύριο προβολών μέσα σε αυτές τις λίγες ημέρες.

Σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και σε στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια, το «Ένα Θαύμα» έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό και αναμένεται να αποτελέσει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του χειμώνα.

Μετά την τελευταία επιτυχία «Αγαπώ Σημαίνει», με την υπογραφή του Μιχάλη Κουινέλη των Stavento, ο Γιώργος Μαζωνάκης έρχεται αυτή τη φορά για να ορίσει το δικό του «Θαύμα», μοιράζοντας και πάλι την αλήθεια του, ορμώμενος πάντα από την πρωταρχική του ανάγκη να εμπνέεται και να εμπνέει.

Το νέο τραγούδι «Ένα Θαύμα», το οποίο θα συμπεριληφθεί στο καινούργιο άλμπουμ του Γιώργου Μαζωνάκη που θα κυκλοφορήσει σύντομα, συνοδεύεται από ένα ξεχωριστό video  clip σε σκηνοθεσία του ταλαντούχου Μιχάλη Μπέκου.

Την κυκλοφορία του τραγουδιού πλαισίωσε μία διαδικτυακή καμπάνια, η οποία τράβηξε την προσοχή και το ενδιαφέρον της ελληνικής κοινότητας από την πρώτη κιόλας ημέρα κι έγινε viral.

Η ενέργεια ξεπέρασε την απλή ερμηνεία της λέξης «θαύμα» και την όρισε εκ νέου, μέσω μιας σειράς ιστοριών από ανθρώπους που βίωσαν και εξέφρασαν τη δική τους εκδοχή για το θαύμα απαντώντας στην ερώτηση: «Τι είναι για εσένα θαύμα;»

Το πιο πολυσυζητημένο τραγούδι των ημερών ανήκει στο Γιώργο Μαζωνάκη και κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας