Την έκδηλη χαρά και τα πραγματικά χαμόγελα των καινούριων συνεργατών του εγκωμιάζει ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι χαρούμενος για το νέο του ξεκίνημα!

Η χθεσινή ημέρα (28/06) σηματοδότησε για το δημοφιλή τραγουδιστή την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τη Minos EMI / Universal, στο δυναμικό της οποίας εντάσσεται ύστερα από σχεδόν 25 χρόνια άκρως επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική δισκογραφία, με την υπόσχεση μίας συνέχειας με ακόμα καλύτερες και μεγαλύτερες στιγμές.

Από την πλευρά της, η μεγαλύτερη και ιστορικότερη δισκογραφική εταιρεία στην Ελλάδα με άριστη τεχνογνωσία στη διαχείριση καλλιτεχνών του βεληνεκούς αυτού, υποδέχθηκε τον ασυναγώνιστο Γιώργο Μαζωνάκη με εμφανή ευχαρίστηση, αλλά και με μία αποθεωτική ανακοίνωση στην οποία εκθείασε το απόλυτο χάρισμα, την απαράμιλλη προσωπικότητα και τη μοναδικότητα της σκηνικής παρουσίας του.

Στις αρχές Απριλίου, είχαμε προϊδεάσει τους ανυποψίαστους αναγνώστες για τα μελλούμενα (διαβάστε εδώ), αναφέροντας ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης «εγκαινιάζει μία περίοδο με πολλές αλλαγές».

Ο πιο ανατρεπτικός καλλιτέχνης της σύγχρονης ελληνικής μουσικής προχώρησε στη μεγάλη αλλαγή δισκογραφικής στέγης με αυτοπεποίθηση και πολλές προσδοκίες. Μία ημέρα μετά τη γνωστοποίηση του καινούριου προορισμού του, ο Γιώργος Μαζωνάκης ανταποδίδει τη θερμή υποδοχή σημειώνοντας την έκδηλη χαρά και τα αληθινά χαμόγελα των νέων συνεργατών του:

«Κάθε καινούργιο ξεκίνημα κρύβει γοητεία και μεγάλες προσδοκίες.
Σε αυτό εδώ το μόνο που σίγουρα δεν μπορεί να κρυφτεί, είναι η χαρά του να σε θέλουν πραγματικά και τα χαμόγελα που κάνουν τις λέξεις να περιττεύουν. Minos EMI #newfamily #smilesonly»

Όπως και χθες, παραθέτουμε ξανά τις δικές μας πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο Γιώργος Μαζωνάκης αναμένεται να εγκαινιάσει μουσικά την κοινή πορεία του με τη Minos EMI με μία δισκογραφική συνάντηση – έκπληξη που θα συζητηθεί για πολλούς λόγους!

Το νέο τραγούδι του Γιώργου Μαζωνάκη θα έχει εντελώς ανανεωμένο ήχο και ανυπομονούμε να το ακούσουμε!

Δείτε επίσης:
Ο Γιώργος Μαζωνάκης στο δυναμικό της Minos EMI / Universal

Γιώργος Μαζωνάκης - Μαργαρίτα Μάτσα - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας