Το απόλυτο show που πρότεινε ο Γιώργος Μαζωνάκης στο «Σημείο G» ολοκληρώνει τον κύκλο του.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης πρωταγωνίστησε εφέτος σε ένα πρωτοποριακό show που διέγειρε όλες τις αισθήσεις και μας προ(σ)κάλεσε σε ένα ολονύχτιο διαδραστικό party.

Μια νέα πρόταση διασκέδασης που συνέδεσε το παρελθόν με το μέλλον και άλλαξε το χάρτη του αθηναϊκού nightlife.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο πλέον ανατρεπτικός Έλληνας καλλιτέχνης, ήταν ο μόνος που είχε τη δυνατότητα να εμπνεύσει, να συνδημιουργήσει και να ηγηθεί ενός τόσο απαιτητικού και άρτιου αισθητικά project.

Τόσο άρτιο, όσο και ο χώρος που δημιουργήθηκε για να το φιλοξενήσει, με το γνωστό σε όλους «Έναστρον» της οδού Πειραιώς να έχει μεταμορφωθεί σε «Σημείο G».

Το επιβλητικό main stage που δεσπόζει στο κέντρο του μαγαζιού και περιβάλλεται από το κοινό, τα τέσσερα bar σε σημεία – κλειδιά για άμεση επαφή με όλα τα δρώμενα, οι τρεις private σουίτες στο ανώτερο επίπεδο που δημιουργήθηκαν για πρώτη φορά σε live club στην Ελλάδα, ακόμη και το εντυπωσιακό lobby που σε αιφνιδιάζει από την πρώτη στιγμή, διαμορφώθηκαν ειδικά για να εξυπηρετήσουν στο μέγιστο τις ανάγκες του show.

Ώρα για φινάλε

Γιώργος Μαζωνάκης @ Σημείο G (πρεμιέρα 2-12-2016) - Hit Channel

Η πιο τολμηρή πρόταση ψυχαγωγίας του εφετινού χειμώνα, αφού ξεπέρασε τις είκοσι προγραμματισμένες εμφανίσεις στο «Σημείο G», φτάνει στο τέλος της.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης θέλοντας να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές του project και πάνω από όλα τον κόσμο που το αγκάλιασε, θα εμφανιστεί  για τρία τελευταία Σάββατα στο «Σημείο G».

Συνεργοί του Γιώργου Μαζωνάκη στο εγχείρημα αυτό ήταν ο DJ και παραγωγός Chris Child και 45 χορευτές  performers και μουσικοί σε ένα μοναδικό show που δεν πρέπει να χάσετε.

Οι εναπομείνασες εμφανίσεις
του Γιώργου Μαζωνάκη στο «Σημείο G»:

  • Σάββατο 11 , 18 και 25 Φεβρουαρίου

Διαβάστε ακόμα: Ο Γιώργος Μαζωνάκης συνεχίζει
σε ρότα επιτυχιών με το «Δε Γουστάρω»

Γιώργος Μαζωνάκης - Σημείο G - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας