Ο Γιώργος Μαζωνάκης συμπλήρωσε 20 χρόνια στη δισκογραφία και το γιόρτασε με μία μοναδική συναυλία!

Το 1993 κυκλοφορεί το ντεμπούτο album του Γιώργου Μαζωνάκη «Μεσάνυχτα και κάτι». Στα 20 χρόνια που μεσολάβησαν μέχρι το τρέχον 2013 ο νεαρός τραγουδιστής που τότε τραγουδούσε στην Πάτρα μέσα από τη δισκογραφία του και το ακαταμάχητο κι εντελώς προσωπικό του στυλ κατέκτησε πρωταγωνιστική θέση.

Σε αυτή την εικοσαετία πορεύτηκε με μια προσωπικότητα αντισυμβατική, χωρίς εκπτώσεις, με αντιφάσεις που κάποτε υπήρξαν και ζωηρές, με διαστήματα σιωπής και κάποτε βασανιστικής προσωπικής αναζήτησης.
Στα 20 χρόνια που πέρασαν, ο νεαρός που ξεκίνησε να τραγουδάει από τα 16 του μεγάλωσε. Συχνά δηλώνει πως του αρέσει η τωρινή του ηλικία, πως δεν αναπολεί συχνά, πως κατέκτησε ισχυρή γνώση μέσα από τις περιπέτειές του και δεν ανταλλάσσει την τωρινή του ωριμότητα.

Πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησε το τελευταίο του album με τίτλο «Λείπει πάλι ο Θεός», ίσως η πιο ώριμη ως τώρα δισκογραφική του δουλειά, αρκετά εσωστρεφής που παρόλα αυτά γνωρίζει μια άνευ προηγουμένου επιτυχία.

Αυτά που συνέβησαν μέσα σε 20 χρόνια δισκογραφημένης πορείας, χωρίς καμιά διάθεση φτιαχτής επετειακής συγκίνησης αλλά με ένα δυνατό συναίσθημα που μπορεί να δημιουργήσει μια μεγάλη γιορτή οδήγησαν στο Κατράκειο της Νίκαιας το περασμένο Σάββατο 8 Ιουνίου.

Μια μεγάλη γιορτή με μια μεγάλη παραγωγή με όλους του φίλους του Γιώργου Μαζωνάκη, επώνυμους και μη, να δίνουν το παρόν! Όλες οι μεγάλες επιτυχίες του καλλιτέχνη και πάρα πολλά τραγούδια που αγαπήσαμε αυτά τα 20 χρόνια ακούστηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Κατράκειο.

Ως κορυφαίες στιγμές της βραδιές κρατάμε τρεις!

– Όταν οι Goin’ Through ανέβηκαν στη σκηνή και μας θύμισαν το μοναδικό ντουέτο «Θέλω να γυρίσω στα παλιά» που έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη όλων!

– Την εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη κατά την έναρξη της συναυλίας ντυμένος ως Σαρλώ, με… μοναδικές ενδυματολογικές πινελιές, όπως και στο πρόσφατο video clip του «Καλώς σας βρήκα».

– Και φυσικά το… καυτό φιλί που αντάλλαξε ο τραγουδιστής με την Κατερίνα Στανίση on stage!

Αφήστε το σχόλιό σας