Γιώργος Μαζωνάκης - 20 Χρόνια @ Κατράκειο

Ο Γιώργος Μαζωνάκης συμπληρώνει 20 χρόνια στη δισκογραφία και το γιορτάζει με μία μοναδική συναυλία!

Το 1993 κυκλοφορεί το ντεμπούτο album του Γιώργου Μαζωνάκη «Μεσάνυχτα και κάτι». Στα 20 χρόνια που μεσολάβησαν μέχρι το τρέχον 2013 ο νεαρός τραγουδιστής που τότε τραγουδούσε στην Πάτρα μέσα από τη δισκογραφία του και το ακαταμάχητο κι εντελώς προσωπικό του στυλ κατέκτησε πρωταγωνιστική θέση.

Σε αυτή την εικοσαετία πορεύτηκε με μια προσωπικότητα αντισυμβατική, χωρίς εκπτώσεις, με αντιφάσεις που κάποτε υπήρξαν και ζωηρές, με διαστήματα σιωπής και κάποτε βασανιστικής προσωπικής αναζήτησης.
Στα 20 χρόνια που πέρασαν, ο νεαρός που ξεκίνησε να τραγουδάει από τα 16 του μεγάλωσε. Συχνά δηλώνει πως του αρέσει η τωρινή του ηλικία, πως δεν αναπολεί συχνά, πως κατέκτησε ισχυρή γνώση μέσα από τις περιπέτειές του και δεν ανταλλάσσει την τωρινή του ωριμότητα.

Πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησε το τελευταίο του album με τίτλο «Λείπει πάλι ο Θεός», ίσως η πιο ώριμη ως τώρα δισκογραφική του δουλειά, αρκετά εσωστρεφής που παρόλα αυτά γνωρίζει μια άνευ προηγουμένου επιτυχία.
Αυτά που συνέβησαν μέσα σε 20 χρόνια δισκογραφημένης πορείας, χωρίς καμιά διάθεση φτιαχτής επετειακής συγκίνησης αλλά με ένα δυνατό συναίσθημα που μπορεί να δημιουργήσει μια μεγάλη γιορτή οδηγούν στο Κατράκειο της Νίκαιας το Σάββατο 8 Ιουνίου.
Θα είναι μια μεγάλη γιορτή και μια μεγάλη παραγωγή …!

Ώρα έναρξης : 21.30

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 15/5
Προπώληση εισιτηρίων: Public, www.viva.gr, Δημαρχεία Ρέντη – Νίκαιας

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση 10 ευρώ
Ταμείο: 12 ευρώ
Εισιτήριο Ανέργων: 8 ευρώ

Αφήστε το σχόλιό σας