Γιώργος Μαργαρίτης - Ένας αιώνας λαϊκό τραγούδι @ Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Ένα μοναδικό αφιέρωμα στο λαϊκό τραγούδι συνεχίζει ο σπουδαίος ερμηνευτής Γιώργος Μαργαρίτης που είχε παρουσιάσει για τέσσερα συνεχή Σάββατα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Με τίτλο «Ένας αιώνας λαϊκό τραγούδι» ο λαϊκός τραγουδιστής με το Λ και το Τ κεφαλαία, πραγματοποιεί μια μουσική αναδρομή από τα ρεμπέτικα του Βαμβακάρη, του Παπαιωάννου και του Τσιτσάνη μέχρι τις ερωτικές μπαλλάντες των Σούκα, Άκη Πάνου, Νικολόπουλου και Μαχαιρίτσα, συνοδευόμενος από ένα δεκαμελές επιτελείο συνεργατών.

Φτάνοντας στην Αθήνα από τα Τρίκαλα τη δεκαετία του 80, ανεβαίνει στο λαϊκό πάλκο με ολοκαίνουργια τραγούδια του Τάκη Σούκα και συνεχίζει με Άκη Πάνου, Αντώνη Ρεπάνη, Βασίλη Βασιλειάδη, Τάκη Μουσαφίρη. Ξεχωρίζει για τις ερμηνείες του αλλά και την αυθεντικότητά του. Πατάει στα χνάρια των μεγάλων του λαϊκού τραγουδιού και χωρίς να μιμείται χαράζει την δική του πορεία. Εκφράζει την ευθύτητα και την λαϊκή ψυχή είτε τραγουδάει με ηλεκτρικές μπάντες είτε με παραδοσιακά όργανα.

Σε περίοδο ερμηνευτικής ωριμότητας ο Γιώργος Μαργαρίτης στις εμφανίσεις του στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, τραγουδά ένα ρεπερτόριο που εκπλήσσει και συγκινεί με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Ένα πρόγραμμα για παλιές αγάπες για νέους έρωτες και διαχρονικές αμαρτίες . Ένα πρόγραμμα φωτεινό διονυσιακό γεμάτο ερμηνευτικές εκπλήξεις.

Η επιμέλεια προγράμματος είναι των Κώστα Μπαλαχούτη και Άγγελου Σφακιανάκη.

Οι εμφανίσεις συνεχίζονται από το Σάββατο 23 Μαρτίου και κάθε Σάββατο!

Αφήστε το σχόλιό σας