Γιώργος Μαργαρίτης & Λάκης Παπαδόπουλος. Δύο παλιοί φίλοι σε μία συνάντηση έκπληξη στη σκηνή του «Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου»!

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Έκτακτη εμφάνιση ο ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Στο πλευρό τους η ΑΣΠΑ ΘΕΟΦΙΛΟΥ

Από Σάββατο 15 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο

Ο Γιώργος Μαργαρίτης μετά την περυσινή επιτυχία στο Γυάλινο επανέρχεται με ανανεωμένο ρεπερτόριο και διάθεση έχοντας στις αποσκευές του νέο δίσκο με τίτλο «Παίζουμε για την φανέλα» που θα κυκλοφορήσει στο τέλος Φεβρουαρίου.

Το πρώτο video clip του τραγουδιού «Δια ταύτα» που είναι το τραγούδι τίτλων της νέας σειράς του Λάκη Λαζόπουλου σε μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη και στίχους του Λάκη Λαζόπουλου, έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο και έχει ήδη δημιουργήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.

Εκτός της νέας κατάθεσης ο Μαργαρίτης θα κάνει ανάληψη από τον Θησαυρό του Λαϊκού τραγουδιού για να μας χαρίσει μία αναδρομή σε αθάνατες επιτυχίες αλλά και στα τραγούδια σταθμούς της καριέρας του.

Έκπληξη θα είναι η συνάντηση του στη σκηνή με τον παλιό του φίλο Λάκη με τα Ψηλά Ρεβέρ για να τιμήσουν την φιλία και τις ανατρεπτικές συνεργασίες τους που βαστάνε από το 90. Στο πλευρό τους θα είναι η γοητευτική Άσπα Θεοφίλου.

Η ομάδα του Μαργαρίτη με ηθικό ακμαίο παίρνει δύναμη από το παρελθόν και δεν φοβάται να δηλώσει για το τώρα……..να ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ.

Το πρόγραμμα επιμελείται ο Άγγελος Σφακιανάκης και την μουσική επιμέλεια έχει ο βετεράνος μαέστρος Νίκος Στρατηγός.

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, www.gialino.gr
Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη
Τηλ. 210 9315600
Ώρα έναρξης: 23:00

Αφήστε το σχόλιό σας