«Πάνω Στα Σύρματα» ανεβαίνει ο Γιώργος Γιαννιάς.

Ο Γιώργος Γιαννιάς, ο αγαπημένος ερωτικός τραγουδιστής, έρχεται για ακόμη μια φορά να μας εντυπωσιάσει με την ερμηνεία του σε μία μπαλάντα που σίγουρα θα αγαπήσετε από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του «Τηλεφώνησέ Μου» που έφτασε στο Top 20, ήρθε το «Λογικά» που σκαρφάλωσε στην κορυφαία τριάδα του ελληνικού Airplay Chart και έχει ξεπεράσει τις δέκα εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Στις αρχές του 2018 ακολουθεί το νέο τραγούδι έκπληξη!

«Πάνω Στα Σύρματα» είναι ο τίτλος από το καινούριο single του Γιώργου Γιαννιά, μία δημιουργία που αναμένεται να απογειώσει με το συναίσθημα και τη φωνή του και θα έρθει για να γίνει μία από τις επόμενες επιτυχίες.

Το τραγούδι έχει την υπογραφή του ταλαντούχου Γιάννη Φρασέρη στη μουσική και του έμπειρου Βαγγέλη Κωνσταντινίδη στους στίχους.

Το «Πάνω Στα Σύρματα» απέκτησε εικόνα με τη σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου και θα κυκλοφορήσει μαζί με το video clip τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου από τη Heaven Music.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Γιώργος Γιαννιάς συνεχίζει τις εμφανίσεις στο «Room 63» της Θεσσαλονίκης, οι οποίες ξεκίνησαν το φθινόπωρο.

Ακούστε την επιτυχία «Λογικά» του Γιώργου Γιαννιά

Γιώργος Γιαννιάς - Giorgos Giannias (2017) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας