Ο Γιώργος Γιαννιάς ανανέωσε με τη Heaven Music

-

Hit-Channel Listen Radio Live

Το δημιουργικό ταξίδι συνεχίζεται και ο Γιώργος Γιαννιάς υπόσχεται ακόμα περισσότερα τραγούδια που θα αγαπηθούν.

Ο Γιώργος Γιαννιάς παραμένει στο δυναμικό της Heaven Music.

Η μεγαλύτερη ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία στη Ελλάδα, η Heaven Music, συνεχίζει τη συνεργασία της με τον Γιώργο Γιαννιά ο οποίος ανανέωσε για ακόμη μία χρονιά το συμβόλαιο του.

Ο Γιώργος Γιαννιάς μαζί με τη Heaven Music προχωρούν σε ένα δημιουργικό ταξίδι με στόχο να χαρίσουν στην ελληνική δισκογραφία τραγούδια που θα αγαπηθούν και θα συνεχίσουν να βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις των ραδιοφώνων, αλλά και στις καρδιές μας .

O Γιώργος Γιαννιάς ετοιμάζει μία ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει από τη Heaven Music, ενώ σε λίγες ημέρες οι δύο πλευρές θα μας παρουσιάσουν το νέο τραγούδι τους.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του “Λογικά” που έφτασε στις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού airplay, ο Γιώργος Γιαννιάς μας εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά με την ερμηνεία του, σε μία μπαλάντα που αγαπήθηκε από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Το «Πάνω Στα Σύρματα» ήταν μία δημιουργία που απογείωσε ο τραγουδιστής με το συναίσθημα και τη φωνή του, η οποία προστέθηκε στον κατάλογο των επιτυχιών του.

Μία ανάσα πριν το καλοκαίρι του 2018, ακολουθεί το νέο τραγούδι – έκπληξη.

Το καινούριο single του Γιώργου Γιαννιά φέρει τον τίτλο «Ετοιμάσου» και θα συνοδευθεί από ένα άκρως καλοκαιρινό video clip που έχει γυριστεί στον τόπο καταγωγής του τραγουδιστή, τη Ρόδο.

Φωτογραφίες

 

Αφήστε το σχόλιό σας