Γιώργος Γιαννιάς - Αμαρυλλίς @ πρεμιέρα Frangelico

Ήταν ένα πραγματικά «απογειωτικό» ξεκίνημα για το ολοκαίνουριο FRANGELICO UPPER CLASS! Οι εμφανίσεις των Γιώργου Γιαννιά και Αμαρρυλίς επί σκηνής καθήλωσαν το κοινό, επιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι πρόκειται για το πιο δυνατό σχήμα του καλοκαιριού!

Το κοινό που γέμισε από νωρίς το χώρο, ενθουσιάστηκε αρχικά με την ανανεωμένη εικόνα του FRANGELICO UPPER CLASS καθώς και με την υψηλή τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε φώτα και ήχο, προσδίδοντας ένα αποτέλεσμα μεγάλων σκηνών του εξωτερικού.

Έτσι, για πρώτη φορά έχουμε video-mapping εφαρμογή με ξεχωριστές προβολές σε κάθε led οθόνη υψηλής ευκρίνειας. Αλλά και στοιχεία όπως η κίνηση του Γιώργου Γιαννιά να προσφέρει τριαντάφυλλα σε όλες τις κυρίες, έκαναν τη διαφορά…

Όσο για το πρόγραμμα, αυτό πήρε τις καλύτερες κριτικές.

Σε ρυθμούς σύγχρονους με γρήγορες εναλλαγές, το πρόγραμμα είχε ότι πιο καινούριο υπάρχει στη δισκογραφία αλλά και κλασσικές επιτυχίες που πάντα ξεσηκώνουν το κοινό. Όλα αυτά από νέες φωνές που ενθουσίασαν όπως η Χριστίνα Σάλτη, ο Θανάσης Βασιλάκος, ο Θοδωρής Φέρρης και η Κατερίνα Κυριαζή.

Πραγματικά καθηλωτική η Αμαρυλλίς σε ένα one woman show, δίνει το δικό της στίγμα ως η μοναδική εναλλακτική-λαϊκή τραγουδίστρια. Μια ξεχωριστή persona που συνδυάζει φωνή, ομορφιά και εκρηκτικό character στη σκηνική της παρουσία.

Στα γνώριμα λαϊκά μονοπάτια του ο Γιώργος Γιαννιάς, με τη χθεσινή μεστή και ώριμη εμφάνισή του αποδεικνύει ότι παρά το νεαρό της ηλικίας, κλασικοποιείται ως ένας από τους κυριότερους εκπροσώπους του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού. Και βέβαια οι ίδιες οι ερωτικές του μπαλάντες, του απονέμουν δικαίως τον τίτλο του «λαϊκού τροβαδούρου της αγάπης».

Την πρεμιέρα του FRANGELICO UPPER CLASS τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου όπως η Αγγελική Ηλιάδη, η Έλντα Πανοπούλου, ο Κώστας Μαρτάκης, ο χορογράφος Δημήτρης Παπάζογλου κ.α.

Αφήστε το σχόλιό σας