Αμαρυλλίς - Γιώργος Γιαννιάς

Το πιο δυνατό σχήμα του καλοκαιριού ξεκινάει την Πέμπτη 4 Απριλίου στο ολοκαίνουριο FRANGELICO UPPER CLASS.

Ο Γιώργος Γιαννιάς και η Αμαρυλλίς δύο νέοι, ωραίοι και ταλαντούχοι καλλιτέχνες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με στόχο να απογειώσουν την παραλιακή!

Το επί σειρά ετών επιτυχημένο και αγαπημένο στέκι που έχει χαρίσει αξέχαστες βραδιές, το γνωστό σε όλους FRANGELICO μετά από ριζική ανακαίνιση, αποτελεί πλέον έναν ολοκαίνουριο χώρο υψηλής αισθητικής και μετονομάζεται σε FRANGELICO UPPER CLASS.

Ο καινούριος χώρος μπαίνει δυναμικά στα νυχτερινά δρώμενα στεγάζοντας τη συνεργασία δύο ιδιαίτερα αγαπητών καλλιτεχνών που έχουν τη διάθεση να ξεσηκώσουν το κοινό και να μας ταξιδέψουν έστω και για λίγες ώρες, μακριά από τις έγνοιες της καθημερινότητας.

Ο Γιώργος Γιαννιάς βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Με μεγάλες επιτυχίες στις αποσκευές του και με την καθολική αποδοχή ότι αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες φωνές του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού, αποτελεί πόλο έλξης του κοινού.

Η εντυπωσιακή Αμαρυλλίς με ραγδαία ανοδική πορεία επιστρέφει στις πίστες μετά από δύο σεζόν στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου και παράλληλα με τα δισκογραφικά της νέα θα μας εκπλήξει ευχάριστα…

Ο επιχειρηματίας Θανάσης Γκουγκούσης, με το FRANGELICO UPPER CLASS έρχεται να ευχαριστήσει το κοινό για την προτίμησή του και να προσφέρει μια upper class διασκέδαση στην παραλιακή.

Τους δύο πρωταγωνιστές συμπληρώνουν μουσικά η Χριστίνα Σάλτη, ο Θανάσης Βασιλάκος, ο Θοδωρής Φέρρης και η Κατερίνα Κυριαζή.

Αφήστε το σχόλιό σας