Ο Γιώργος Νταλάρας εντυπωσίασε και καθήλωσε το κοινό που παρευρέθηκε στον Πατριαρχικού Ναού του Σωτήρος στη Μόσχα.

Η πρώτη κορυφαία εκδήλωση του Έτους Τουρισμού Ελλάδας – Ρωσίας σημείωσε τεράστια επιτυχία στη Μόσχα. Ο Γιώργος Νταλάρας απέσπασε κριτικές και εκτεταμένη δημοσιότητα για τη συναυλία του για την Ελλάδα.

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά χαιρέτισε την εκδήλωση και τόνισε ότι ξεκίνησε το Έτος Τουρισμού Ελλάδας – Ρωσίας, μία μεγάλη γιορτή και για τις δύο χώρες που σηματοδοτεί την έναρξη μίας σειράς κορυφαίων εορταστικών εκδηλώσεων και κοινών δράσεων.

Η συναυλία έλαβε μέρος στην Αίθουσα Συναυλιών του Πατριαρχικού Ναού του Σωτήρος, την Τρίτη 13 Μαρτίου και ο Γιώργος Νταλάρας εντυπωσίασε και καθήλωσε το κοινό περίπου 1.500 ατόμων.

Συμμετείχαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι της Ρωσίας, μέλη των διπλωματικών αποστολών ξένων χωρών, Κυβερνήτες, Περιφερειάρχες, εκπρόσωποι 16 πόλεων της Ρωσίας, επικεφαλής φορέων και οργανισμών της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Ελλάδας, εκπρόσωποι της Εκκλησίας της Ελλάδος, παράγοντες της οικονομικής και τουριστικής βιομηχανίας, ηγετικά στελέχη ρωσικών ταξιδιωτικών Ομίλων και τουριστικών γραφείων, Ομογενείς και Φιλέλληνες, καθώς και εκπρόσωποι των Ρωσικών ΜΜΕ, δημοσιογράφοι και ανταποκριτές ξένου τύπου.

Γιώργος Νταλάρας - Μόσχα - Hit Channel

Τη συναυλία κάλυψαν ευρέως τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Ρωσίας.

Έχει λάβει εκτεταμένη δημοσιότητα και εγκωμιαστικά σχόλια στον Τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ και ένας από τους πλέον καταξιωμένους Ρώσους κριτικούς, ο κ. Βαντίμ Πονομαριόφ, περιέγραψε τη συναυλία ως «εμφάνιση ενός μεγάλου μετρ, μια πράξη υψηλής τέχνης», εκφράζοντας την ευχή να προκύψουν σύντομα στη Ρωσία και νέες αντίστοιχες συνεργασίες.

Σε εκδήλωση που ακολούθησε στην Πρεσβεία της Ελλάδας στη Μόσχα για το Έτος Τουρισμού Ελλάδας- Ρωσίας, ο κ. Νταλάρας ευχαρίστησε το Υπουργείου Τουρισμού και τον ΕΟΤ για την πρωτοβουλία και την υποστήριξη της διοργάνωσης και ευχήθηκε κάθε επιτυχία.

Τον Έλληνα κορυφαίο καλλιτέχνη συνεχάρη για την εξαιρετική του ερμηνεία και η υφυπουργός Πολιτισμού αρμόδια για τον τουρισμό κα Alla Manilova που παρέστη στην εκδήλωση της Πρεσβείας.

Όπως επίσης και οι εκπρόσωποι του τουρισμού της Ρωσίας εξήραν τη συμβολή υψηλού επιπέδου διοργανώσεων για την ανάδειξη της πολιτιστικής παράδοσης και του σύγχρονου πολιτισμού της Ελλάδας στη Ρωσία και το ρωσικό κοινό.

«Έρωτας Ή Τίποτα»: Ο νέος δίσκος του Γιώργου Νταλάρα

Γιώργος Νταλάρας - Γιώργος Καζαντζής - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας