Το πρώτο single της νέας συνεργασίας της Feelgood Records με την Voice Entertainment.

Ο Ginno, το ανερχόμενο αστέρι της ελληνικής pop μουσικής σκηνής, μας συστήνεται επισήμως με το πρώτο του τραγούδι.

Έχοντας ως πρότυπο τον Michael Jackson και τον Justin Timberlake, κάνει δυναμική είσοδο στα μουσικά δρώμενα, ενώ αποτελεί φαινόμενο καθώς έχει ένα από τα πιο δυνατά fan clubs πριν καλά καλά ξεκινήσει.

Ο Ginno τραγουδάει λοιπόν «Η Πριγκίπισσά Μου» και το αφιερώνει σε όλες τις πριγκίπισσές – ginners που τον ακολουθούν παντού.

Στο video clip, o Ginno τραγουδάει για την πριγκίπισσά του, την οποία όμως διεκδικεί και ένας παράξενος ενοχλητικός τύπος,που ενσαρκώνει μοναδικά ο Βασίλης Κουμεντάκος από τους OtherView.

Τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

H Voice Entertainment είναι ένα νέο label που κάνει δυναμική είσοδο στην ελληνική μουσική σκηνή και έρχεται να δημιουργήσει νέες τάσεις και δεδομένα.

Το νέο αυτό εγχείρημα είναι αποτέλεσμα της μακροχρόνιας φιλίας του γνωστού επιχειρηματία John Kagioulis και των OtherView, οι οποίοι πιστοί στην αγάπη τους για τη μουσική, υπόσχονται να φέρουν έναν νέο αέρα στην ελληνική δισκογραφία, με φρέσκα και νεανικά projects.

Η Voice Entertainment ξεκινάει αποκλειστική συνεργασία με την Feelgood Records, την εταιρία στην οποία ανήκουν οι OtherView αλλά και πολλά ακόμα ονόματα της ποπ κι έντεχνης μουσικής.

Πρώτη κυκλοφορία της Voice είναι ο Ginno με το single «Η Πριγκίπισσά μου», ενώ σε λίγες μέρες αναμένεται το ντεμπούτο του Άρη Πλασκασοβίτη που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Your Face Sounds Familiar.

Αφήστε το σχόλιό σας