Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σου δίνει τη μοναδική ευκαιρία να τραγουδήσετε και να μαγνητοσκοπήσετε μαζί ένα από τα νέα τραγούδια της.

Θέλεις να γίνεις ο τυχερός θαυμαστής ή η τυχερή θαυμάστρια που θα τραγουδήσει με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη;

Εάν η απάντηση είναι «ναι», τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνεται από τη δισκογραφική εταιρεία της ερμηνεύτριας, Minos EMI και γνωστό ασφαλιστικό όμιλο.

Ο νικητής θα συναντήσει την αγαπημένη καλλιτέχνιδα στο στούντιο και θα μαγνητοσκοπήσει μαζί της το «Ως Κι Οι Θάλασσες», ένα από τα τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει ανάμεσα στις εξαιρετικές προτάσεις του νέου άλμπουμ «Μ’ Αγαπούσες Κι Άνθιζε». Ο δίσκος περιλαμβάνει εξ ολοκλήρου συνθέσεις του Μίνου Μάτσα και στίχους της Ελένης Φωτάκη.

Τα βήματα είναι απλά.

Επισκέψου την ειδική ιστοσελίδα του διαγωνισμού προκειμένου να «κατεβάσεις» τους στίχους και την ορχηστρική έκδοση του «Ως Κι Οι Θάλασσες». Στη συνέχεια, βιντεοσκόπησε στο κατάλληλο ηχητικό περιβάλλον τη δική σου ερμηνεία και στείλε την!

Μετά τη λήξη υποβολής συμμετοχών η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Minos EMI θα επιλέξουν τις τρεις καλύτερες ερμηνευτικές αποδόσεις και μετέπειτα θα παραδώσουν τους φιναλίστ στην κρίση του κοινού.

Τα στάδια θα έχουν ολοκληρωθεί έως την Πέμπτη 31 Μαρτίου, ενώ η φόρμα συμμετοχών θα είναι διαθέσιμη στους ενδιαφερόμενους από τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου έως την Τετάρτη 9 Μαρτίου.

Οι τρεις φιναλίστ, εκ των οποίων θα προκύψει ο νικητής, θα αποκτήσουν επιπλέον τη νέα δισκογραφική δουλειά της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, «Μ’ Αγαπούσες Κι Άνθιζε», υπογεγραμμένη από την ίδια και ένα δωρεάν ασφαλιστικό πρόγραμμα διάρκειας ενός έτος.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού!

Αφήστε το σχόλιό σας