«Βάστα»: Ακούστε το νέο τραγούδι του Γιάννη Χαρούλη

-

Hit-Channel Listen Radio Live

Το «Βάστα» είναι ένα τραγούδι για την καρδιά.

Ο Γιάννης Χαρούλης μοιράζεται ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Βάστα».

«Η ανάγκη να βρισκόμαστε όλοι μαζί, με αφορμή την ετοιμασία του επερχόμενου νέου δίσκου, μας βρήκε την άνοιξη του 2019 στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη», περιγράφει ο ερμηνευτής.

«Εκεί βρήκαμε το χώρο που μας έδινε την δυνατότητα, να στηθεί ένα αυτοσχέδιο στούντιο με τα μαγικά του Τίτου (Καργιωτάκη) και του Χρήστου (Χαρμπίλα), να μοιραστούμε και να δημιουργήσουμε, να δοκιμάσουμε, να ψάξουμε και να εκφράσουμε ο καθένας τον εαυτό του, μαζί με τους άλλους», εξηγεί.

Εκεί πέρασαν τις μέρες και τα βράδια τους κάνοντας παρέα, δουλεύοντας και έχοντας σύμμαχο και εμπνευστή το αγαπημένο κρητικό τοπίο.

Το «Βάστα» είναι ένα τραγούδι για την καρδιά. Την καρδιά τη δική μας, την καρδιά των άλλων και την καρδιά που μοιραζόμαστε. Η μουσική και οι στίχοι ανήκουν στον Στέλιο Σιγανό.

Η ηχογράφηση έγινε στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη και η φωνή του Γιάννη Χαρούλη ηχογραφήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Την Τρίτη 11 και την Τετάρτη 12 Ιουνίου ο Γιάννης Χαρούλης ξεκινά την καλοκαιρινή περιοδεία του με δύο συναυλίες στην Αθήνα και στο Θέατρο Βράχων.

Στο «Βάστα» έπαιξαν live οι μουσικοί: Ο Λευτέρης Ανδριώτης στη λύρα, ο Μιχάλης Καλκάνης στο κοντραμπάσο, ο Βασίλης Μπαχαρίδης στα κρουστά, ο Κωνσταντής Πιστιόλης στην γκάιντα, ο Θανάσης Τζίνγκοβιτς στην ηλεκτρική Κιθάρα, ο Πάνος Τόλιος στα κρουστά και ο Γιάννης Χαρούλης στο λαούτο.

Φωνητικά έκαναν οι Τίτος Καργιωτάκης, Βασίλης Μπαχαρίδης, Στέλιος Σιγανός, Θανάσης Τζίνγκοβιτς, Χρήστος Χαρμπίλας και Γιάννης Χαρούλης.

Αφήστε το σχόλιό σας