Το καλοκαιρινό ταξίδι του Γιάννη Χαρούλη έχει αφετηρία φέτος το Θέατρο Βράχων.

Μετά από ένα δημιουργικό χειμώνα, που έφερε νέες μελωδίες, στίχους και ενορχηστρώσεις, ο Γιάννης Χαρούλης έρχεται κι αυτό το καλοκαίρι να μοιραστεί μαζί μας καινούριες σκέψεις κι αναπάντεχες επιθυμίες.

Πρώτος σταθμός του καλοκαιρινού ταξιδιού το Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» για δύο συναυλίες Τρίτη 11 και Τετάρτη 12 Ιουνίου.

Ο Γιάννης Χαρούλης μας καλεί με ανοιχτή την καρδιά, να νιώσουμε, να χαρούμε, να χορέψουμε, να γιορτάσουμε και να θυμηθούμε αυτά που από πάντα γνωρίζουμε.. με τον ίδιο τρόπο που έχει με τη φωνή, την παρουσία και την ερμηνεία του, να μας κάνει να ακούμε την παραδοσιακή μουσική σαν μόλις να έχει γεννηθεί.

Τα νέα τραγούδια έρχονται αγκαλιά με όλα όσα ήδη αγαπήσαμε, να μας δώσουν λόγο κι αφορμή να πιαστούμε από το χέρι, να φτιάξουμε παρέες και να ανακαλύψουμε απ την αρχή πόση δύναμη κι αγάπη φέρνει το να είμαστε μαζί…

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Ο Λευτέρης Ανδριώτης στη λύρα, ο Μιχάλης Καλκάνης στο κοντραμπάσο, ο Βασίλης Μπαχαρίδης στα κρουστά, ο Κωνσταντής Πιστιόλης στα πνευστά, ο Θανάσης Τζίνγκοβιτς στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Πάνος Τόλιος στα κρουστά και ο Mark Nieuwenhuis στην τρομπέτα.

Το σχεδιασμό του ήχου επιμελούνται οι Παναγιώτης Ριζόπουλος- Νίκος Κωνσταντάκης. Το σχεδιασμό του φωτισμού η Μαρία Βενετάκη.

Παραγωγή: AFTOFOTO

Γιάννης Χαρούλης
Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη»
Τρίτη 11 και Τετάρτη 12 Ιουνίου
Φεστιβάλ «Στη σκιά των Βράχων 2019»

Ώρα έναρξης: 21:00
Οι πόρτες ανοίγουν: 19:30

Τιμές εισιτηρίων: 12€ φοιτητικό – ανέργων και 14€ γενική είσοδος

Προπώληση

Online: https://www.ticketservices.gr/event/giannis-xaroulis-kalokairi-2019/
και https://tickets.public.gr/event/giannis-xaroulis-kalokairi-2019/
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 7234567
Σε όλα τα καταστήματα Public

 

Αφήστε το σχόλιό σας