Αρχική Μουσικά Νέα Ελληνική μουσική Γιάννης Χαρούλης: Παράταση για μία τελευταία εμφάνιση

Γιάννης Χαρούλης: Παράταση για μία τελευταία εμφάνιση

-

Δες και αυτά

Οι προγραμματισμένες εμφανίσεις έκαναν sold out και ο Γιάννης Χαρούλης προσθέτει για αποχαιρετισμό ένα τελευταίο γλέντι.

Ο Γιάννης Χαρούλης παρουσιάζει ένα διαφορετικό live στην «Ακτή Πειραιώς».

Μία ανοιξιάτικη συνάντηση φίλων, που σμίγουν για ένα αυθεντικό γλέντι, μέσα από γνώριμους αλλά και καινούριους δρόμους. Μία μουσική συνάντηση μαζί με την υπέροχη παρέα, ένα μουσικό ταξίδι στο χρόνο.

Αυθεντικός, απλός, παραδοσιακός αλλά συγχρόνως εξωστρεφής και μεταδοτικός.

Από τους καλλιτέχνες που παθιάζεσαι να ακούς και να βλέπεις, μας προσκαλεί και αυτό το καλοκαίρι με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, να μας ξυπνήσει μνήμες, να μας συγκινήσει με το λαούτο και τη χαρακτηριστική φωνή και παρουσία του, να μας ταξιδέψει το μυαλό και την ψυχή.

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη από τις 14 Μαρτίου, ο Γιάννης Χαρούλης μας καλεί να σμίξουμε και να μοιραστούμε αληθινές στιγμές. Μετά τις προγραμματισμένες εμφανίσεις που έκαναν sold out, προστίθεται άλλη μία βραδιά, την Κυριακή 1 Απριλίου.

Μαζί του οι μουσικοί Λευτέρης Ανδριώτης στη λύρα, Μιχάλης Καλκάνης στο κοντραμπάσο, Βασίλης Μπαχαρίδης και Πάνος Τόλιος στα κρουστά, Κωνσταντής Πιστιόλης στα πνευστά, Θανάσης Τζίνγκοβιτς στην ηλεκτρική κιθάρα και Mark Nieuwenhuis στην τρομπέτα.

Το σχεδιασμό του ήχου έχουν οι Παναγιώτης Ριζόπουλος και Νίκος Κωνσταντάκης και το σχεδιασμό φωτισμού η Μαρία Βενετάκη.

Αφήστε το σχόλιό σας