Με δύο μεγάλες συναυλίες – γιορτή στο Θέατρο Βράχων θα καλωσορίσει ο Γιάννης Χαρούλης το φθινόπωρο.

Ο Γιάννης Χαρούλης μετά από ένα καλοκαιρινό ταξίδι σε ολόκληρη την Ελλάδα, έρχεται ξανά στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» τη Δευτέρα 3 και την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018.

Δύο μαγικές βραδιές γεμάτες μουσική, παράδοση, όνειρα και συγκίνηση μας καλεί να ζήσουμε ο Γιάννης Χαρούλης και όλοι μαζί να στήσουμε μια μεγάλη γιορτή για να καλωσορίσουμε το φθινόπωρο.

Με ανοιχτό εισιτήριο για προορισμούς που φτάνεις μόνο με τη δύναμη της μουσικής, στο Θέατρο Βράχων τη Δευτέρα 3 και την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018.

Ο Γιάννης Χαρούλης μας παρασύρει σε απρόβλεπτες συγκινήσεις, με τη μουσική και τη φωνή του, με ό,τι νέο μας φέρνει και με ο,τι παλιό έχουμε αγαπήσει, με απλότητα και ειλικρίνεια. Σαν τα μικρά ρυάκια που κινούν για τις θάλασσες, καράβια τα τραγούδια και μας ταξιδεύουν.

Συμμετέχουν οι μουσικοί Λευτέρης Ανδριώτης στη λύρα, Μιχάλης Καλκάνης στο κοντραμπάσο, Βασίλης Μπαχαρίδης στα κρουστά, Κωνσταντής Πιστιόλης στα πνευστά, Θανάσης Τζίνγκοβιτς στην ηλεκτρική κιθάρα, Πάνος Τόλιος στα κρουστά και Mark Nieuwenhuis στην τρομπέτα.

Το σχεδιασμό του ήχου επιμελούνται ο Παναγιώτης Ριζόπουλος και Νίκος Κωνσταντάκης και το σχεδιασμό του φωτισμού η Μαρία Βενετάκη.

Γιάννης Χαρούλης - Giannis Xaroulis - Hit Channel

Οργάνωση Παραγωγής: AFTOFOTO

Ώρα έναρξης: 21:00
Οι πόρτες ανοίγουν: 19:30

Τιμές εισιτηρίων: 12 € φοιτητικό – ανέργων και  14 € γενική είσοδος
Έναρξη προπώλησης: Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

TICKET SERVICES
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
– Τηλεφωνικά: 2107234567
– Online: www.ticketservices.gr

PUBLIC
– Σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
– Στο tickets.public.gr

 

Αφήστε το σχόλιό σας