Η ημέρα που όλοι οι θαυμαστές και φίλοι του Γιάννη Πλούταρχου περίμεναν έφτασε και η πολυαναμενόμενη έναρξη των εμφανίσεών του στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου.

Τo Fix Live άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε στην πρεμιέρα του αγαπημένου ερμηνευτή. Το πρόγραμμα ξεκίνησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα με την εμφάνιση του Ιωακείμ Φωκά και την σκυτάλη παρέλαβαν η Ελεάνα Παπαϊωάννου και ο Κώστας Μαρτάκης οι οποίοι συμπληρώνουν το καλλιτεχνικό σχήμα.

Οι θαυμαστές του Γιάννη Πλούταρχου περίμεναν με ιδιαίτερη χαρά την μεγάλη τους συνάντηση ξανά με τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη ο οποίος εμφανίστηκε στην πίστα λίγο μετά την μία τα μεσάνυχτα. Μετά το πρώτο τραγούδι ευχαρίστησε το κοινό με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο χαρίζοντάς τους ένα μοναδικό πρόγραμμα όπως σε κάθε του εμφάνιση.

Το κοινό φανερά ενθουσιασμένο δεν σταμάτησε στιγμή να χειροκροτεί τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη και να τραγουδάει μαζί του όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, ο οποίος επιφύλασσε και μία έκπληξη στο κοινό καθώς ερμήνευσε αρκετά από τα νέα του τραγούδια τα οποία θα περιληφθούν στο νέο cd του με τίτλο «Κάτω απ’τον ίδιο ήλιο» το οποίο θα κυκλοφορήσει λίγο μετά τις γιορτές.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με την διάθεση του κοινού στα ύψη και τον Γιάννη Πλούταρχο να χαρίζει στον κόσμο μοναδικές ερμηνείες.

Ο Γιάννης Πλούταρχος ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά όλο τον κόσμο για την αγάπη του, την παρουσία του και την θερμή υποδοχή τους, όπως άλλωστε κάνουν κάθε φορά που ο αγαπημένος τραγουδιστής επισκέπτεται την πόλη της Θεσσαλονίκης. Η διασκέδαση στην όμορφη Θεσσαλονίκη μόλις ξεκίνησε…

Φωτογραφικό υλικό μπορείτε να απολαύσετε στο www.yannis-ploutarchos.gr.

Αφήστε το σχόλιό σας