Πλατινένιος έγινε για πολλοστή φορά ο Γιάννης Πλούταρχος. Αυτή τη φορά με το ολοκαίνουριο CD «Θέμα Χρόνου»!

Ο Γιάννης Πλούταρχος έκανε πραγματικότητα τη πολυσυζητημένη σύμπραξή του με το Φοίβο με μία μοναδική, τραγούδι προς τραγούδι, δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Θέμα Χρόνου».

Είναι γνωστό και αποδεδειγμένο στην πράξη ότι οι πολυάριθμοι θαυμαστές του γνωστού καλλιτέχνη δείχνουν τυφλή εμπιστοσύνη σε κάθε επαγγελματικό βήμα του και συρρέουν μαζικά στα δισκοπωλεία από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας.

Όσο και αν φαντάζει φυσιολογικό γεγονός ανάμεσα στο φανατικό κοινό ενός τραγουδιστή, η περίπτωση του Γιάννη Πλούταρχου ξεχωρίζει καθότι η ζήτηση από αγοραστές και καταστήματα ήταν ιδιαίτερα υψηλή από την πρώτη στιγμή ακόμη και στις εποχές όπου το streaming και το YouTube δεν είχαν παρεισφρήσει στη ζωή μας και ο κόσμος γνώριζε συνήθως ένα (και αρκετές φορές κανένα) τραγούδι από το εκάστοτε CD.

Το βράδυ της Τετάρτης 30 Μαρτίου ο Γιάννης Πλούταρχος ήταν προσκεκλημένος γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού σε μία ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση του καινούριου άλμπουμ, όπου οι παρουσιαστές προέβησαν στην αποκάλυψη ότι το «Θέμα Χρόνου» έχει γίνει πλατινένιο από τα πρώτα εικοσιτετράωρα διάθεσης!

Ο δίσκος περιέχει τις μεγάλες επιτυχίες «Μια Καλησπέρα» και «Θέμα Χρόνου» σε ένα σύνολο δώδεκα τραγουδιών με την υπογραφή του Φοίβου στις συνθέσεις. Το μεγαλύτερο μέρος των στίχων γράφει η Ελένη Γιαννατσούλια ενώ ο Φοίβος και ο Ισαάκ Σούσης δίνουν λόγια σε επιλεγμένα κομμάτια.

Η δισκογραφική δουλειά «Θέμα Χρόνου» διατίθεται πλέον και στα δισκοπωλεία από τη Heaven Music.

Ακούστε ολόκληρο το νέο δίσκο του Γιάννη Πλούταρχου εδώ!

Γιάννης Πλούταρχος - Θέμα Χρόνου (CD album cover εξώφυλλο 2016)

Αφήστε το σχόλιό σας