Γιάννης Πλούταρχος και Φοίβος. Η γλυκιά γωνία της αναμονής τελειώνει, ο καρπός της δισκογραφικής συνεργασίας της χρονιάς επιτέλους κυκλοφορεί!

Ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Φοίβος στη δισκογραφική συνεργασία της χρονιάς!

Με ξεχωριστές καταξιωμένες πορείες «φορτωμένες» με τραγούδια που στιγμάτισαν μουσικά την τελευταία εικοσαετία, ο εμπνευστής των ανεξίτηλων επιτυχιών και ο καλλιτέχνης με το πηγαίο φωνητικό χάρισμα και το μεγαλύτερο λαϊκό έρεισμα ανταμώνουν για τη δημιουργία του πιο ελκυστικού δίσκου.

Παραστάσεις, βιώματα και πείρα πέρασαν από το στούντιο καταλήγοντας στο δέκατο πέμπτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της σταδιοδρομίας του Γιάννη Πλούταρχου, ενός τραγουδιστή για τον οποίο το κοινό τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση και ανταποδίδει κάθε φόρα με αμέριστη αγάπη όσα ο ίδιος του χαρίζει με αγνότητα.

Η νέα δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Πλούταρχου τιτλοφορείται «Θέμα Χρόνου».

Δώδεκα ολοκαίνουρια και καταιγιστικά τραγούδια αποτελούν αφετηρία για ένα πρωτόγνωρο μουσικό οδοιπορικό στις δυναμικότερες στιγμές έρωτα, πάθους και συγκίνησης. Ο Γιάννης Πλούταρχος με ατού συγκλονιστικές ερμηνείες καθηλώνει σε ένα δίσκο που αναβλύζει ηχοχρώματα του παρελθόντος εμποτισμένα με σύγχρονο ύφος.

«Μα η νύχτα όταν πέφτει στους δρόμους γυρνάς, σε είχα για κλέφτη μα ήσουν φονιάς…»

Αναμεταξύ των νέων επιτυχιών του Γιάννη Πλούταρχου που θα γοητεύσουν θα βρείτε τους δύο προάγγελους του CD με εκπληκτική πορεία στα ερτζιανά, το «Μια Καλησπέρα» και το «Θέμα Χρόνου».

Τις συνταρακτικές συνθέσεις έχει επιμεληθεί ο Φοίβος, ο οποίος δίνει τους στίχους του σε επιλεγμένα κομμάτια. Η απαράμιλλη γραφή της Ελένης Γιαννατσούλια ντύνει στιχουργικά το σύνολο του άλμπουμ. Τους στίχους σε δύο τραγούδια χαρίζει ο Ισαάκ Σούσης. Οι αριστοτεχνικές ενορχηστρώσεις είναι έργο του Φοίβου και του Βασίλη Νικολόπουλου.

«Επικίνδυνη ουσία μέσα μου κυκλοφορείς, {…} ξέρω πως θα με σκοτώσεις κι όμως δε σε σταματώ, σε θανατηφόρες δόσεις σ’ αγαπώ…»

Ο Γιάννης Πλούταρχος επανέρχεται στη σκηνή του «Posidonio» για καινούριες ανεπανάληπτες νύχτες διασκέδασης από τις 24 Μαρτίου, πλαισιωμένος από το Χρήστο Μενιδιάτη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Κυκλοφορεί από τη Heaven Music με το περιοδικό «MY tv» της τρέχουσα εβδομάδας και στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής. Από την Τρίτη 29 Μαρτίου ο δίσκος θα διατίθεται και στα δισκοπωλεία.

Οι τίτλοι των τραγουδιών:

 1. Προσχηματικά
 2. Θέμα Χρόνου
 3. Μια Καλησπέρα
 4. Φονιάς
 5. Ούτε Στον Εχθρό Μου
 6. Θανατηφόρες Δόσεις
 7. Το ‘Χω Σε Κακό
 8. Στο Υπογράφω
 9. Μ’ Έχει Πάρει Από Κάτω
 10. Φωταγωγός
 11. Άσε Με
 12. Δεν Έχει Νόημα

Αφήστε το σχόλιό σας