Ο Γιάννης Πλούταρχος υποδέχτηκε στο νυχτερινό κέντρο «Θέα» δύο από τους πιο στενούς του συνεργάτες και δεν παρέλειψε να μοιραστεί την σκηνή μαζί τους!

Την Παρασκευή (24/5) το βράδυ ο Λεμονής Σκοπελίτης που έχει γράψει την μεγάλη επιτυχία του τραγουδιστή «Ψυχή μου πονάς» βρέθηκε στο «Θέα», όπου ο Γιάννης Πλούταρχος εμφανίζεται με την Πέγκυ Ζήνα ,και το «καλύτερο παιδί» του έδωσε το μικρόφωνο και μοιράστηκε την πίστα μαζί του. Όπως ήταν φυσικό οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου χειροκρότησαν συνθέτη και τραγουδιστή.

Την επόμενη βραδιά (25/5) το σκηνικό επαναλαμβάνεται και αυτή την φορά είχε σειρά ο Γιώργος Σαμπάνης που του έχει χαρίσει το τραγούδι «Δε με παίρνει» γνωστό ως «Λασπόνερα». Ο Γιάννης Πλούταρχος ανέβασε τον συνθέτη και τραγουδιστή πάνω στη πίστα και του έδωσε το μικρόφωνο για να ερμηνεύσει το τραγούδι που του έχει γράψει. Φυσικά το κοινό ενθουσιάστηκε και δεν σταμάτησε να τους χειροκροτεί.

Για ακόμα μια φορά ο τραγουδιστής τίμησε τους στενούς του συνεργάτες που του έχουν χαρίσει μεγάλες επιτυχίες στο νέο του cd με τίτλο «Κάτω απ’τον ίδιο ήλιο».

Αφήστε το σχόλιό σας