Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο Γιάννης Πλούταρχος έδωσε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Focus FM 103,6» της Θεσσαλονίκης, το απόγευμα του Σαββάτου 13 Οκτωβρίου, με αφορμή τη τις εμφανίσεις του στην πόλη.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης δημιουργεί με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του μία μοναδική μουσική παράσταση, μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η θεατρική αναβίωση του κινηματογραφικού μιούζικαλ «Γοργόνες και Μάγκες». του Γιάννη Δαλιανίδη, στο οποίο συμμετείχε.

Ανοιχτός στις ερωτήσεις που έθεσε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Κυριάκος Μπογιατζής αλλά και ακροατές με τα μηνύματά τους, ο πολύ αγαπητός τραγουδιστής δήλωσε ότι η υποκριτική δεν είναι πολύ μακριά από το τραγούδι.

Όπως ανέφερε, η ερμηνεία ενός τραγουδιού ενέχει την υποκριτική, διότι οι τραγουδιστές συχνά υποδύονται ρόλους.

Το ανταγωνιστικό περιβάλλον του τραγουδιού τον έχει αναδείξει «καλό παιδί» με τον ίδιο να αρνείται τον χαρακτηρισμό, καθώς όπως είπε δεν θεωρεί τον εαυτό του καλό παιδί.

Απλώς, εξήγησε ότι λειτουργεί πάντα με υπομονή, ευγένεια, δεν κρατάει κακίες και όπως παραδέχεται, είναι κάτι που προσπαθεί να το μεταφέρει και στα παιδιά του.

Στο ερώτημα αν σκέφτηκε ποτέ να τα παρατήσει, παραδέχθηκε ότι στα πρώτα του βήματα δείλιασε και ένιωσε ότι δεν είναι φτιαγμένος για αυτόν τον χώρο.

Παρθενική επαγγελματική εμφάνιση στο τραγούδι έχει κάνει ο μεγάλος γιος του καλλιτέχνη, ο Γιώργος Κακοσαίος, ο οποίος υπογράφει τη μουσική στο τραγούδι «Έρωτα Θεέ Και Κλέφτη».

Ο Γιάννης Πλούταρχος μίλησε με θερμά λόγια γι’ αυτή την προσπάθεια που αγαπήθηκε και λαμβάνει ενθαρρυντικά μηνύματα από το κοινό. Όπως μάλιστα σχολίασε, δε φοβάται ότι ο γιος του θα συγκριθεί μαζί του, γιατί η σύγκριση υπάρχει πάντα και παντού.

 

Αφήστε το σχόλιό σας