Για τη δισκογραφική και επί σκηνής συνεργασία με τους KINGS μίλησε ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο Γιάννης Πλούταρχος έδωσε το «παρών» στην «Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής» που διοργανώνει για άλλο ένα έτος γνωστός ραδιοφωνικός σταθμός των Αθηνών.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην απρόσμενη συνεργασία του με το συγκρότημα των KINGS, αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες της χρονιάς.

Το «Όσο Θα Λείπεις» γνώρισε τεράστια απήχηση από την πρώτη στιγμή. Εκτοξεύθηκε στην κορυφαία τετράδα του ελληνικού Airplay Chart, παρέμεινε στην εικοσάδα επί 32 συνεχόμενες εβδομάδες και το απίστευτο video clip έχει προβληθεί πάνω από 24,4 εκατομμύρια φορές στο YouTube.

Πώς πήρε την απόφαση ο Γιάννης Πλούταρχος να πει το «ναι» στην πρόταση των KINGS;

«Γράψανε ένα τραγούδι για εμένα και μετά προσάρμοσαν και τις φωνές τους μέσα σε αυτή την αρχιτεκτονική του τραγουδιού. Σωστή αντιμετώπιση. Δε μου ζήτησαν να κάνω πέρα από αυτό που συνήθως κάνω. Προσάρμοσαν σε εμένα το τραγούδι και αυτή ήταν η ευφυΐα του συνθέτη και των παιδιών αυτών, γι’ αυτό και πέτυχε», εξήγησε.

«Αλλιώς εγώ αν πήγαινα να ραπάρω, θα ήταν κάκιστο. Δε θα μπορούσα να το κάνω. Αν προσπαθούσα να κάνω κάτι τέτοιο, θα είχε αποτυχία μεγάλη», πρόσθεσε.

Η συνύπαρξη του Γιάννη Πλούταρχου με τους KINGS ξεκίνησε από τη σκηνή, με το επιτυχημένο συγκρότημα να παραμένει στο πλευρό του «καλύτερου παιδιού» του ελληνικού πενταγράμμου.

«Είναι υπέροχα παιδιά πραγματικά, είμαστε μαζί εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου. Έχουμε κάνει εξαιρετικά πράγματα, έχουμε κάνει περιοδεία. Είναι πολύ μεγάλα ταλέντα, θεωρώ. Βέβαια ο χρόνος είναι μπροστά τους να δείξουν στον κόσμο ακόμα πιο όμορφα πράγματα», ανέφερε ο Γιάννης Πλούταρχος για τους «Βασιλιάδες».

Διαβάστε ακόμα:
Ο Γιάννης Πλούταρχος συναντά τους KINGS στο «Όσο Θα Λείπεις» 

Kings & Γιάννης Πλούταρχος - Όσο θα λείπεις (video clip 2016) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας