Γιάννης Πλούταρχος από πλατίνα. Ξανά!

Πλατινένιος έγινε για άλλη μία φορά στην εικοσαετή και άκρως επιτυχημένη καριέρα του ο Γιάννης Πλούταρχος.

Η νέα δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Πλούταρχου κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες φέροντας τον τίτλο «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» και μας χαρίζει είκοσι ολοκαίνουρια τραγούδια που αποτελούν βάση για καθηλωτικές ερμηνείες και ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι σε όλες τις εκφάνσεις του έρωτα.

Είκοσι υπέροχα τραγούδια που έχουν επιλεγεί προσεχτικά από τον Γιάννη Πλούταρχο, έναν καλλιτέχνη που έχει συνηθίσει το κοινό σε καλοδουλεμένα σύνολα. Στο πολυσυλλεκτικό άλμπουμ συναθροίζεται μία σειρά καταξιωμένων δημιουργών που καταθέτουν τις εμπνεύσεις τους και εγγυώνται το υψηλό επίπεδο.

Με τη συμπλήρωση τριών εβδομάδων κυκλοφορίας από τη Heaven Music, ο νέος δίσκος του Γιάννη Πλούταρχου γίνεται πλατινένιος, έχοντας γνωρίσει την ενθουσιώδη ανταπόκριση των ακροατών από τις πρώτες ημέρες.

Επιπλέον, ο ανάρπαστος δίσκος έχει κυριαρχήσει στην κορυφή του επίσημου chart πωλήσεων της IFPI.

Η πολυπλατινένια σταδιοδρομία του Γιάννη Πλούταρχου εμπλουτίζεται κάθε φορά με καινούριες διακρίσεις. Η είδηση έχει ιδιαίτερη αξία, ειδική σε μία εποχή όπου οι αληθινοί πλατινένιοι δίσκοι σπανίζουν. Ο Γιάννης Πλούταρχος συγκαταλέγεται στους καλλιτέχνες που εξακολουθούν να δίνουν αξία και νόημα στη δισκογραφία, ακόμα και σήμερα, καθώς κάθε ολοκληρωμένο εγχείρημα που παρουσιάζει συνδυάζει την επιτυχία με το σεβασμό στο κοινό και στη μουσική.

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι μία σπάνια περίπτωση καλλιτέχνη στο ελληνικό πεντάγραμμο για έναν ακόμη λόγο. 15 από τους 16 δίσκους του έχουν γίνει πλατινένιοι ή πολυ-πλατινένιοι, εκτός του παρθενικού, πρωτοφανή επίδοση που δε συναντάται εύκολα στους τραγουδιστές της γενιάς του.

Από τις 15 Νοεμβρίου, ο Γιάννης Πλούταρχος θα ανέβει για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι και θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Γοργόνες Και Μάγκες», μεταφορά του ομώνυμου θρυλικού μιούζικαλ του κλασικού ελληνικού κινηματογράφου στην πεντηκοστή επέτειό του, όπου θα ερμηνεύσει ζωντανά τα εμβληματικά τραγούδια του έργου, σε συνθέσεις του κορυφαίου Μίμη Πλέσσα.

Οι εμφανίσεις του Γιάννη Πλούταρχου στη νυχτερινή Αθήνα και στο «Φωταέριο» αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη του Νοεμβρίου.

Ακούστε ολοκληρωμένο το νέο άλμπουμ
«Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» του Γιάννη Πλούταρχου

Γιάννης Πλούταρχος - Πέρα Απ' Τα Μάτια Μου (CD album cover) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας