Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι έτοιμος να αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του νέου δίσκου του.

Οι τελικές μίξεις γίνονται στο στούντιο και ο Γιάννης Πλούταρχος βρίσκεται μία ανάσα προτού μοιραστεί με το κοινό τη νέα δισκογραφική δουλειά του.

Όπως σας πληροφόρησε αποκλειστικά το Hit Channel σε προηγούμενη δημοσίευση, το καινούριο άλμπουμ του αγαπημένου καλλιτέχνη φέρει τον τίτλο «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει από τη Heaven Music την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου.

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και όλοι οι συνεργάτες του Γιάννη Πλούταρχου επισπεύδουν τις τελευταίες προετοιμασίες, ώστε το τελικό υλικό να είναι έτοιμο στην εντέλεια τη στιγμή που πρέπει.

Ένας από τους δημιουργούς με τους οποίους έχει συνεργαστεί στενά ο Γιάννης Πλούταρχος στο επερχόμενο άλμπουμ είναι ο καταξιωμένος Κυριάκος Παπαδόπουλος. Με ένα βίντεο που κοινοποίησε από το στούντιο, ο συνθέτης των επιτυχιών ενημερώνει ότι το CD βρίσκεται στην τελική ευθεία και παράλληλα δίνει μία μικρή γεύση από ένα από τα ακυκλοφόρητα τραγούδια που υπογράφει μουσικά.

Ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος σμίγουν μουσικά εφτά χρόνια μετά την τελευταία συνάντησή τους και, για αρχή, μας έχουν χαρίσει τη μεγάλη επιτυχία «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» (Νο4 στο ελληνικό Airplay Chart) που αναμένεται να δανείσει τον τίτλο της στο άλμπουμ.

Στο παρελθόν, από τη συνύπαρξή του έχουν προκύψει τα τραγούδια «Δε Γίνεται» (2010), «Φωτιά Μες Στο Ποτήρι Μου» (2008), «Δώσε Μου Το Τσιγάρο Σου» και «Ο Πικραμένος Άνθρωπος» (2006), «Μόνο Εσύ» (2005) και το «Ποιο Στόμα Καίει Τώρα Τα Χείλη Σου» με το «Και Ο Νους Μου Πάλι Ξενυχτά» (2001).

Υπεύθυνος για την τελική μίξη του δίσκου είναι ο έμπειρος ηχολήπτης Τάκης Αργυρίου, που έχει επιμεληθεί όλες τις δισκογραφικές δουλειές του Γιάννη Πλούταρχου, πλην της προηγούμενης με τον Φοίβο που ηχογραφήθηκε σε άλλο στούντιο.

Αποκλειστικό: Πότε κυκλοφορεί
ο Γιάννης Πλούταρχος το νέο δίσκο «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου»;

Γιάννης Πλούταρχος - Giannis Ploutarxos - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας