Η αναμονή τελειώνει. Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι έτοιμος να μοιραστεί την καινούρια δισκογραφική δουλειά του.

Ο Γιάννης Πλούταρχος κυκλοφορεί το νέο δίσκο του, ώστε να χαρίσει ακόμη περισσότερες επιτυχίες που θα αγαπηθούν από τους ακροατές και θα ξεχωρίσουν στα ραδιόφωνα.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης που έχει ταυτιστεί με την επιτυχία σε κάθε βήμα του, το σεβασμό στο κοινό και την προσήλωση στη μουσική επανέρχεται δισκογραφικά ενάμιση χρόνο μετά την απροσδόκητη συνάντηση με τον Φοίβο στο πλατινένιο άλμπουμ «Θέμα Χρόνου», το δίσκο που σημείωσε τις υψηλότερες πωλήσεις στην Ελλάδα για το 2016 σύμφωνα με την IFPI.

Το πρώτο άκουσμα από το καινούριο υλικό του Γιάννη Πλούταρχου έχει φέρει η μεγάλη επιτυχία «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου», σε σύνθεση του Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου, που αγκαλιάστηκε θερμά από την πρώτη στιγμή. Το τραγούδι έχει αποκτήσει θέση στην κορυφαία τετράδα του ελληνικού Airplay Chart και μετρά αθροιστικά πάνω από 4,7 εκατομμύρια προβολές.

Αυτή η υπέροχη μελωδική μπαλάντα δίνει τον τίτλο της στον επερχόμενο δίσκο του Γιάννη Πλούταρχου, ο οποίος τιτλοφορείται -όπως αποκαλύπτει πρώτο το Hit Channel- «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου».

Το άλμπουμ αναμένεται να γίνει τόπος συνάθροισης καταξιωμένων συνθετών και στιχουργών και να προσφέρει τραγούδια που θα ικανοποιήσουν και θα συμπυκνώσουν όλη την εμπειρία μίας επιτυχημένης καριέρας σε μήκος δύο δεκαετιών.

Η νέα δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Πλούταρχου κυκλοφορεί την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου από τη Heaven Music. Η κανονική έκδοση του CD θα διανεμηθεί μαζί με το περιοδικό «MYtv» και παράλληλα θα γίνει διαθέσιμη στα ράφια των δισκοπωλείων.

Δείτε επίσης: Το ντουέτο του Γιάννη Πλούταρχου
με την Diana στο «Κοίταξέ Με» κυκλοφορεί επίσημα

Γιάννης Πλούταρχος - Diana - Κοίταξέ Με (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας