Γιάννης Πλούταρχος & Πέγκυ Ζήνα - πρεμιέρα @ Θέα (header)

Γιάννης Πλούταρχος και Πέγκυ Ζήνα ξεκίνησαν τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις τους στο «Θέα» με μία λαμπερή πρεμιέρα θυμίζοντας παλιές καλές και μεγάλες εποχές!

 

Από το άκουσμα της επικειμένης συνεργασίας Γιάννη Πλούταρχου και Πέγκυς Ζήνα επί σκηνής θεωρήθηκε βέβαιο ότι πρόκειται για το σχήμα της χρονιάς. Έτσι και έγινε. Λαμπερή, εκπληκτική, γεμάτη έντονα συναισθήματα και μοναδικές ερμηνείες, ήταν η χθεσινή (12/4) πρεμιέρα τους.

Οι δύο καλλιτέχνες, έκλεψαν τις εντυπώσεις από πολύ νωρίς, όταν εμφανίστηκαν μαζί και ερμηνεύοντας δύο πολύ αγαπημένα τραγούδια σπουδαίων καλλιτεχνών, καλωσόρισαν τον κόσμο που τους υποδέχτηκε θερμά στο κατάμεστο «ΘΕΑ», το οποίο μπορούμε να πούμε πήρε τη λάμψη του θρυλικού -που βρισκόταν στον ίδιο χώρο- κέντρου «Νεράιδα»!

 

 

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε από την εντυπωσιακή Πέγκυ Ζήνα με την ξεχωριστή φωνή της, ερμηνεύοντας πολλές από τις μεγάλες επιτυχίες της που έχουμε αγαπήσει, αλλά και τα νέα της τραγούδια από το πλατινένιο δίσκο «Σου χρωστάω ακόμα ένα κλάμα», η οποία και αποθεώθηκε από το κοινό.

 

 

Λίγο αργότερα, ο Γιάννης Πλούταρχος σφραγίζει δυναμικά την επιστροφή του στη νυχτερινή Αθήνα, ερμηνεύοντας την τεράστια νέα επιτυχία του «Δε με παίρνει» και το ΘΕΑ παίρνει… «φωτιά»! Φίλοι και θαυμαστές τον αποθεώνουν, και κάνουν την ατμόσφαιρα μοναδική!

 

 

Και οι εκπλήξεις της βραδιάς συνεχίζονται…
Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα ερμηνεύουν μαζί, μεγάλες επιτυχίες δικές τους και άλλων καλλιτεχνών, πλημμυρισμένοι από λουλούδια και την αγάπη του κόσμου! Η διασκέδαση και το αμείωτο κέφι συνεχίστηκαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

 

Στο πλευρό των δύο καλλιτεχνών εμφανίζονται και οι Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Μιχάλης Μόσχου, Ερωφίλη Τζάνου, Χρύσα Μπανδέλη και Στεφανία Γονίδη, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

 

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα χθές στο «Θέα», απέδειξαν ότι θα μας ταξιδεύουν με τις υπέροχες φωνές τους εκεί που ονειρευόμαστε, εκεί που αγαπάμε, αλλά και ότι η συνεργασία της χρονιάς είναι γεγονός!

Διαβάστε τις δηλώσεις των δύο καλλιτεχνών για τις εμφανίσεις τους εδώ! 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Αφήστε το σχόλιό σας