Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα τερματίζουν τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο «Θέα»!

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι o Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα θα ενώσουν τις δυνάμεις τους το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε έντονα γύρω από τη συνεργασία τους. Όπως ήταν επόμενο όταν ανέβηκαν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή του «Θέα» το κοινό τους αγκάλιασε θερμά δείχνοντας κάθε βράδυ Παρασκευής και Σαββάτου την προτίμησή του.

Όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν, ή αν προτιμάτε κρατούν λίγο. Ένα από τα καλύτερα σχήματα της χρονιάς αναγκάζεται να τελειώσει τις εμφανίσεις του νωρίτερα από το προγραμματισμένο. Η Πέγκυ Ζήνα τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρούταν εξαιτίας ενός πρόβληματος στις φωνητικές χορδές, αλλά παρέτεινε την αποκατάστασή του επειδή ήθελε να πραγματοποιήσει αυτή τη μεγάλη συνεργασία με το συνάδελφό της.

Ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε το σχήμα να συνεχίζει και τον Ιούλιο, όμως το γεγονός ότι η Πέγκυ Ζήνα χρήζει πλέον άμεσης επέμβασης και ξεκούρασης φέρνει την αυλαία πρόωρα. Έτσι λοιπόν, σήμερα Παρασκευή 21 Ιουνίου το «Θέα» θα παραμείνει κλειστό, ενώ αύριο, Σάββατο 22 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο φινάλε!

Αφήστε το σχόλιό σας