Γιάννης Πλούταρχος & Πέγκυ Ζήνα - πρεμιέρα @ Θέα (header)

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα ξεκίνησαν τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις τους στο «Θέα» και μίλησαν για τη συνεργασία τους!

 

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα την περασμένη Παρασκευή (12/4) ξεκίνησαν τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις τους  στο «Θέα» και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη, καθώς στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής επικράτησε πανδαιμόνιο! (Δείτε σχετικό ρεπορτάζ εδώ)

Οι δύο καλλιτέχνες λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα τους έκαναν δηλώσεις στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους και μίλησαν για τη συνεργασία τους και τα αισθήματά τους γι’ αυτήν!

Ο Γιάννης Πλούταρχος τόνισε τη σημαντικότητα για τη φετινή τους σύμπραξη της φιλίας τους λέγοντας:

«Το σημαντικότερο είναι ότι εγώ με την Πέγκυ είμαστε πάρα πολύ καλά. Αγαπιόμαστε τόσα χρόνια, είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι και εύχομαι ολόψυχα αυτό να βγει στον κόσμο.»,

συνεχίζοντας:

«Με την Πέγκυ είμαστε «αδέρφια» πολλά χρόνια! Ακόμη και το κοινό και των δύο μας ήθελε μαζί εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Και να λοιπόν, έγινε πραγματικότητα.»

Η Πέγκυ Ζήνα στάθηκε και αυτή στη σχέση της με το Γιάννη Πλούταρχο, αναφέροντας:

«Σήμερα μαζί με το άγχος έχουμε και πολλή συγκίνηση, γιατί συναντιόμαστε μετά από πάρα πολλά χρόνια και κάνουμε πράξη στην πίστα αυτό που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον. {…} Έχουμε κάνει πάρα πολλές πρόβες και είμαστε έτοιμοι για να διασκεδάσει πολύ ο κόσμος και να νιώσει στο «πικ» τους όλα τα συναισθήματα.»

Βέβαια ένα πολύ σημαντικό γεγονός είναι ότι και οι δύο καλλιτέχνες κατά τη διάρκεια των δηλώσεών τους κρατιόνταν χέρι-χέρι, όπως και επί πίστας, δείχνοντας το δέσιμο τους! Ενώ για κλείσιμο η Πέγκυ Ζήνα όταν της ζητήθηκε να κάνει την πιο όμορφη ευχή, είπε:

« Η πιο όμορφη ευχή είναι να περάσει ο κόσμος τέλεια και να έχουν τα… 6 παιδάκια μας υγεία!»

Η συνέχεια, επί σκηνής, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «Θέα»!

Αφήστε το σχόλιό σας