Γιάννης Πλούταρχος - Πέγκυ Ζήνα - backstage φωτογράφιση αφίσας
Γιάννης Πλούταρχος & Πέγκυ Ζήνα κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα συμπράττουν μαζί επί πίστας στο σχήμα της χρονιάς και έχουν αρχίσει τις προετοιμασίες της συνεργασίας τους!

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα, μετά την πρώτη συνάντησή τους επί σκηνής πριν 14 χρόνια, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους,αυτή τη φορά όμως ως δύο από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της ελληνικής δισκογραφίας, και θα ανέβουν μαζί στη σκηνή του «Θέα» στο σχήμα της χρονιάς!

Η πρεμιέρα του σχήματος στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, όπως σας έχουμε πρώτοι αποκαλύψει, αναμένεται σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό για τις 12 Απριλίου και οι μηχανές έχουν αρχίσει να δουλεύουν στο φουλ για την προετοιμασία αυτής της μεγάλης συνεργασίας!

Πρώτο βήμα ήταν η φωτογράφηση για την αφίσα του κέντρου, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον Κωνσταντίνο Ρήγο, όπου ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα ήταν εμφανώς πολύ χαρούμενοι για τις επερχόμενες κοινές τους εμφανίσεις! Στο «Θέα» οι εργασίες για την αισθητική ανακαίνισή του είναι εντατικές και σε μικρό χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν και οι πρόβες της μοναδικής αυτής συνεργασίας που θα ταράξει τη νυχτερινή Αθήνα!

 

Τις backstage φωτογραφίες τις ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο twitter ο  Γιώργος Λύρας!

Αφήστε το σχόλιό σας