Τις εμφανίσεις τους στη Θεσσαλονίκη ξεκινούν ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα, τραγουδώντας για πρώτη φορά μαζί στην πόλη.

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα μεταφέρουν τις κοινές εμφανίσεις τους στη Θεσσαλονίκη.

Δύο από τους πλέον αγαπητούς καλλιτέχνες αυτή τη στιγμή στο ελληνικό πεντάγραμμο, με αναρίθμητες επιτυχίες στο ενεργητικό τους, μοιράστηκαν την ίδια σκηνή, χαρίζοντας βραδιές γεμάτες καθηλωτικές ερμηνείες, έρωτα, συγκίνηση και κέφι σε ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Μονοπώλησαν τις επιλογές του κοινού στη νυχτερινή Αθήνα, παραμένοντας στην κορυφή των προτιμήσεων επί έξι συνολικά μήνες, όσο διήρκεσε η παρουσία τους στην παραλιακή σε ένα πρόγραμμα αντάξιο της καταξιωμένης πορείας τους.

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα επεκτείνουν την άκρως επιτυχημένη σύμπραξη επί σκηνής, παρέχοντας για πρώτη φορά τη δυνατότητα και στο κοινό της Θεσσαλονίκης να τους απολαύσει μαζί, αφού η προηγούμενη συνάντησή τους (την άνοιξη του 2013) έμεινε μόνο στην πρωτεύουσα.

Το νυχτερινό κέντρο που θα φιλοξενήσει τους δύο αγαπημένους καλλιτέχνες στη «νύμφη του Θερμαϊκού» είναι, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, το «Politia Live Clubbing». Η έναρξη των εμφανίσεών τους έχει οριστεί για την Παρασκευή 18 Αυγούστου.

Στο πλευρό τους θα βρίσκονται και οι «βασιλιάδες» της ελληνικής δισκογραφίας, οι Kings, που τους συνόδευαν και καθ’ όλο το μήκος της σεζόν.

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα θα περάσουν τις τελευταίες στιγμές του καλοκαιριού και θα καλωσορίσουν το φθινόπωρο μαζί με τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι θα υποδεχθούν ένα από τα καλύτερα σχήματα της χρονιάς.

Γιάννης Πλούταρχος & Πέγκυ Ζήνα - Yannis Ploutarchos & Peggy Zina - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας