Το εξώφυλλο της νέας δισκογραφικής δουλειάς του παρουσιάζει στο κοινό ο Γιάννης Πλούταρχος.

Όλα είναι έτοιμα προκειμένου ο Γιάννης Πλούταρχος να κυκλοφορήσει τον ολοκαίνουριο δίσκο του.

Όπως σας έχει ενημερώσει αποκλειστικά το Hit Channel, η νέα δισκογραφική δουλειά του αγαπημένου καλλιτέχνη φέρει το γενικό τίτλο «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» και πρόκειται να διατεθεί την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, όπου αναμένεται να γίνει ανάρπαστη.

Ενόσω απολαμβάνουμε από τα μέσα του καλοκαιριού την υπέροχη μελωδική μπαλάντα που δάνεισε τον τίτλο της στο άλμπουμ, η οποία εντοπίζεται σταθερά στην κορυφαία τετράδα του ελληνικού Airplay Chart, ο Γιάννης Πλούταρχος θα υποδεχθεί το νέο δισκογραφικό εγχείρημα της επιτυχημένης καριέρας του με ένα ακόμη ολοκαίνουριο single.

Το τραγούδι ονομάζεται «Άλλον Άνθρωπο» και έρχεται σε αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοση από τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, ελάχιστες ημέρες πριν την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του δίσκου. Η μουσική είναι δημιουργία του Βασίλη Γαβριηλίδη και οι στίχοι του Θάνου Παπανικολάου.

Το πολυσυλλεκτικό CD του «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» θα είναι ιδιαίτερα απολαυστικό και το μόνο βέβαιο είναι ότι δε αφήσει κανέναν ανικανοποίητο με τη χορταστική διάρκεια, τον μεγάλο αριθμό των τραγουδιών και φυσικά με τις καθηλωτικές ερμηνείες του Γιάννη Πλούταρχου.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και οι προετοιμασίες κορυφώνονται.

Ο Γιάννης Πλούταρχος επισκέπτεται σχεδόν καθημερινά τις εγκαταστάσεις της δισκογραφικής εταιρείας του, της Heaven Music, ώστε να μεριμνήσει μαζί με τους συνεργάτες του για όλες τις λεπτομέρειες του τελικού αποτελέσματος που θα κρατήσουμε στα χέρια μας.

Στο πλαίσιο αυτό, παρουσιάζει για πρώτη φορά το εξώφυλλο του δίσκου στο ακόλουθο βίντεο:

Απομένει να μάθουμε τη λίστα τραγουδιών του «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» και ολόκληρο τον κατάλογο των συντελεστών που συμβάλλουν με τις δημιουργίες τους.

Τέλος, εκκρεμεί η ημερομηνία έναρξης των εμφανίσεων του Γιάννη Πλούταρχου στο «Φωταέριο», όπου θα πλαισιώνεται από τον Ηλία Βρεττό και τους Kings.

Δείτε επίσης: Ο Γιάννης Πλούταρχος
συστήνει το επόμενο τραγούδι του με τίτλο «Άλλον Άνθρωπο»

Γιάννης Πλούταρχος - Giannis Ploutarxos (new 2017) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας