Για τους ανθρώπους στον κόσμο της νύχτας, τη λογική με την οποία πορεύεται στη ζωή και για το κοινό μίλησε ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο Γιάννης Πλούταρχος παραχώρησε μία εξομολογητική συνέντευξη στο «MYtv».

Κάνει σχέδια για το πώς θα προσεγγίσει τμήματα του κοινού;

«Χαίρομαι πολύ που έπειτα από τόσα χρόνια στο τραγούδι έχω καταφέρει να κρατήσω τον κόσμο που με αγάπησε από την αρχή, εμένα και τα τραγούδια μου και στην πορεία να προστίθενται συνεχώς νέα παιδιά χρόνο με το χρόνο που με ανακαλύπτουν. Δεν κάνω ποτέ σχέδια για το πώς θα προσεγγίσω το τάδε ή το δείνα κοινό. Εγώ το μόνο που ψάχνω είναι τραγούδια που να μου λένε κάτι στην καρδιά οι μελωδίες και τα λόγια τους.»

Πώς είναι ο κόσμος της νύχτας;

«Ο κόσμος της νύχτας είναι ακριβώς όπως αυτός της ημέρας. Υπάρχουν καλοί, κακοί, τίμιοι, ανέντιμοι επαγγελματίες και ερασιτέχνες στα ίδια ποσοστά. Έχω γνωρίσει “επικίνδυνους” ανθρώπους που δουλεύουν πρωί και “αγγέλους” που δουλεύουν νύχτα. Κανένας όμως από τα προηγούμενα παραδείγματα δεν μπορεί να χαρακτηρίσει έναν επαγγελματικό κλάδα. Όλοι οι άνθρωποι θεωρώ πως είμαστε εξαιρέσεις και μοναδικοί», απαντά ο τραγουδιστής.

Με ποια λογική έχει πορευθεί μέχρι σήμερα;

«Πορεύομαι στη ζωή μου βάσει της προσωπικής ηθικής και δεν έχω ποτέ μπερδευτεί. Έχω μία φυσική άμυνα και δε με αγγίζει τίποτα που δεν είναι μέσα στις αξίες μου. Αυτό συμβαίνει λίγο αυτόματα. Αυτοί που δε μου ταιριάζουν, δε με πλησιάζουν και όσους δεν ταιριάζω, δεν τους πλησιάζω και όλο αυτό συμβαίνει ενστικτωδώς και όχι ως συνειδητή κίνηση», εξομολογήθηκε ο Γιάννης Πλούταρχος.

Η άγνωστη ιστορία του Γιάννη Πλούταρχου
με τον Παντελή Παντελίδη

Παντελής Παντελίδης - Γιάννης Πλούταρχος - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας