Ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Νίκος Οικονομόπουλος ξεκινούν εμφανίσεις τους και οι πρόβες είναι κάτι παραπάνω από πυρετώδεις!

Ο Γιάννης Πλούταρχος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο «Θέα» και μετά τη συνεργασία του με την Πέγκυ Ζήνα παίρνει στο πλευρό το Νίκο Οικονομόπουλο και τις Μέλισσες. Πρόκειται για ένα σχήμα που έχει καθαρά λαϊκή ταυτότητα, με το αγαπημένο συγκρότημα να δίνει την ποπ νότα, και που θα προσφέρει στους θαμώνες του βραδιές απόλυτης διασκέδασης, καθώς η προσμονή για την έναρξή του είναι μεγάλη.

Στα πλαίσια αυτά, και με την πρεμιέρα να είναι ορισμένη για την προσεχή Παρασκευή 23 Αυγούστου, οι πρόβες στο νυχτερινό κέντρο είναι εντατικές, ώστε σε 2 ήμερες και μερικές ώρες από τώρα όλα να είναι στην εντέλεια. Όσο ο χρόνος μετρά αντίστροφα, τόσο οι ετοιμασίες κορυφώνονται και οι δύο λαϊκοί τραγουδιστές, ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Νίκος Οικονομόπουλος, βρίσκονται συνεχώς πάνω στη σκηνή και ετοιμάζουν ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια του προγράμματος που θα παρουσιάσουν.

Το «Θέα» φρόντισε να βάλει και εμάς στη διαδικασία της προετοιμασίας δημοσιεύοντας μερικές παρασκηνιακές φωτογραφίες από τις πρόβες, τις οποίες μπορείτε να δείτε στην gallery στην αρχή του άρθρου!

Αφήστε το σχόλιό σας