Γιάννης Πλούταρχος και Νίκος Οικονομόπουλος ενώνουν αυτό το καλοκαίρι τις δυνάμεις και ο χρόνος για τη μεγάλη πρεμιέρα τους μετρά αντίστροφα!

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι από τους απόλυτους πρωταγωνιστές της χρονιάς καθώς η νέα δισκογραφική δουλειά του έκανε ρεκόρ πωλήσεων, έχοντας πουλήσει μέχρι στιγμής τα περισσότερα αντίτυπα από κάθε άλλο συνάδελφό του, και η συνεργασία του με την Πέγκυ Ζήνα στο Θέα «έσπασε τα ταμεία» με το νυχτερινό κέντρο να είναι κάθε εβδομάδα ασφυκτικά γεμάτο και τα λουλούδια να… σχηματίζουν βουνά(!) πάνω στην πίστα.

Το «καλύτερο παιδί» έχοντας πάρει φόρα συνεχίζει στο ίδιο τέμπο καθώς όπως είναι γνωστό σε λίγο καιρό αναμένεται να βρεθεί ξανά στη σκηνή του ίδιου κέντρο με ακόμη μία σύμπραξη «φωτιά». Αυτή τη φορά δίπλα του θα βρίσκεται ο Νίκος Οικονομόπουλος και οι Μέλισσες.

Αυτή είναι μάλιστα η δεύτερη συνεργασία του αγαπημένου συγκροτήματος με τους δύο καλλιτέχνες, αφού έχουν συναντηθεί με το Γιάννη Πλούταρχο το 2010 σε εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη («Acro» και «Odeon») και με το Νίκο Οικονομόπουλο την περασμένη άνοιξη στο «Fix» της συμπρωτεύουσας.

Η πρεμιέρα τους έχει οριστεί για την Παρασκευή 23 Αυγούστου και όπως καταλαβαίνετε η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το κοινό των 7(!) συνολικά αντρών. Στο ίδιο κλίμα, έγινε πρόσφατα και η φωτογράφιση για την αφίσα του σχήματος  η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα και έχει ήδη αναρτηθεί στο «Θέα» και μπορείτε να τη δείτε παρακάτω!

Γιάννης Πλούταρχος - Νίκος Οικονομόπουλος - Μέλισσες (αφίσα)

Αφήστε το σχόλιό σας