Το επόμενο βήμα του Γιάννη Πλούταρχου είναι έτοιμο.

Ο Γιάννης Πλούταρχος επιφυλάσσει ένα δυνατό συναυλιακό καλοκαίρι.

Οι άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Φωταέριο» έριξαν πρόσφατα αυλαία, ωστόσο έχει πάρει παράταση έως τα τέλη Απριλίου το θρυλικό μιούζικαλ «Γοργόνες και Μάγκες», το οποίο μεταφέρθηκε στο θεατρικό σανίδι του θεάτρου «Broadway», πενήντα χρόνια μετά την πρώτη κινηματογραφική προβολή του έργου.

Ο Γιάννης Πλούταρχος ερμηνεύει ζωντανά επί σκηνής τα εμβληματικά τραγούδια της παράστασης που φέρουν τη σφραγίδα του κορυφαίου συνθέτη Μίμη Πλέσσα.

Πριν λίγες ημέρες, ο δημοφιλής καλλιτέχνης ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή του Θανάση Γκαραβέλα και μεταξύ άλλων μίλησε για πρώτη φορά για τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια που είναι ήδη καταστρωμένα.

Μετά τον απαραίτητο μήνα ξεκούρασης από τις έντονες απαιτήσεις της φετινής σεζόν, ο Γιάννης Πλούταρχος θα υποδεχθεί το καλοκαίρι με μία σειρά παραστάσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο.

«Όλος ο Ιούνιος είναι κλεισμένος με παραστάσεις που θα πάμε Θεσσαλονίκη, θα πάμε Κύπρο, εδώ στην Αθήνα σε μεγάλα ανοιχτά θέατρα και Ιούλιο και Αύγουστο θα κάνω κάποιες συναυλίες, περιορισμένες βέβαια, σε μεγάλα αστικά κέντρα», περιγράφει.

«Είναι κάτι διαφορετικό. Και με το θεατρικό και με συναυλίες καθαρά μουσικές. Γι’ αυτό θέλω να το δει ο κόσμος, θέλω να ολοκληρώσει όλος αυτός ο κύκλος», λέει από καρδιάς.

Ο Γιάννης Πλούταρχος θα συνεχίσει σε ρυθμό συναυλιών και στις αρχές του φθινοπώρου, καθώς το Σεπτέμβριο είναι προγραμματισμένο να μεταβεί στην Αυστραλία για να τραγουδήσει στο κοινό της ελληνικής ομογένειας που τον περιμένει με ανυπομονησία.

Παρόλο που το διπλά πλατινένιο άλμπουμ «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Οκτώβριο, ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει ήδη στα χέρια του καινούριο υλικό.

«Είμαι συνέχεια στην παραγωγή των τραγουδιών και δε σταματάω ποτέ. Ήδη έχω μαζέψει εδώ και αρκετούς μήνες αρκετά τραγούδια», αποκαλύπτει ο Γιάννης Πλούταρχος.

Αφήστε το σχόλιό σας