Στο Νο1 του επίσημου chart της IFPI ανεβαίνει για πολλοστή φορά στην επιτυχημένη καριέρα του ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο Γιάννης Πλούταρχος κατακτά την κορυφή του επίσημου IFPI Chart με τη νέα ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του με τίτλο «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου».

Ο καινούριος δίσκος «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» του Γιάννη Πλούταρχου περιλαμβάνει 20 ολοκαίνουρια τραγούδια, ενώ ήδη έχει ξεχωρίσει το ομότιτλο τραγούδι και το «Κοίταξέ Με» με εκατομμύρια προβολές το καθένα στο YouTube.

Μία μοναδική μουσική πρόταση μας παρουσιάζει ο Γιάννης Πλούταρχος μέσα από το νέο άλμπουμ του και μας υπόσχεται μόνο επιτυχίες με μία «νέα ματιά» πάνω στις μελωδίες και τους στίχους που τον έχουμε αγαπήσει.

Η μουσική «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» έχει γραφτεί από τους Βασίλη Γαβριηλίδη, Πέτρο Ιακωβίδη, Παναγιώτη Καπίρη, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Ιορδάνη Παύλου, Αλέξη Σέρκο, Λεμονή Σκοπελίτη, Teo Tzima, Γιάννη Φρασέρη, αλλά και από τον ίδιο τον Γιάννη Πλούταρχο, όπως και από το γιο του ερμηνευτή, Γιώργο Κακοσαίο.

Οι στίχοι των τραγουδιών έχουν υπογραφεί από τους Σαράντη Αλιβιζάτο, Βασίλη Γεωργιάδη, Βίκυ Γεροθόδωρου, Σπύρο Γιατρά, Πέτρο Ιακωβίδη, Αλέξη Σέρκο, Αγγελική Μακρυνιώτη, Δημήτρη Μπέρη, Ναταλί, Θάνο Παπανικολάου, Λεμονή Σκοπελίτη, Γιάννη Ρουσσουνέλο, Μάνο Τσιλιμίδη, Γιώργο Τσοπάνη και Ηλία Φιλίππου.

Το νέο άλμπουμ του Γιάννη Πλούταρχου κυριαρχεί στην πρώτη θέση του επίσημου chart της IFPI από τη δεύτερη εβδομάδα διάθεσης (43/2017), εκτοπίζοντας τον Luis Fonsi και το «Despacito».

Το CD του «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία και περίπτερα από τη Heaven Music.

Ακούστε ολοκληρωμένο το νέο άλμπουμ
«Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» του Γιάννη Πλούταρχου

Γιάννης Πλούταρχος - Πέρα Απ' Τα Μάτια Μου (CD album cover) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας