Γιάννης Πλούταρχος

Ο Γιάννης Πλούταρχος είχε πρεμιέρα χθες βράδυ (30/11) στη Θεσσαλονίκη και στο Fix, όπου και παρουσίασε για πρώτη φορά ζωντανά τα νέα του τραγούδια!

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκίνησε τις εμφανίσεις του με τον Κώστα Μαρτάκη στο Fix και είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά στο κοινό τα καινούρια τραγούδια από τη νέα δισκογραφική του δουλειά «Κάτω από τον ίδιο ήλιο», η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 18 Δεκεμβρίου.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής μέσα από τα νέα του τραγούδια θα μας ταξιδέψει ξανά στα μονοπάτια της μουσικής,που δεν τελειώνουν ποτέ. Ακόμη ένα ξεχωριστό και πολύ όμορφο άλμπουμ αναμένεται το οποίο θα μας χαρίσει πολλές επιτυχίες και πολλά τραγούδια που θα σιγοτραγουδηθούν από όλα τα χείλη.

Ένα από τα τραγούδια που μας αποκάλυψε ο Γιάννης Πλούταρχος είναι το ομώνυμο του δίσκου «Κάτω από τον ίδιο ήλιο», τραγούδι που θα μιλήσει σε πολλές… πληγωμένες καρδιές και σίγουρα θα κάνει μεγάλη επιτυχία…

Βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει και το ερωτικό κομμάτι! «Ο έρωτας φοράει το άρωμα σου» τιτλοφορείται ένα ακόμη από τα καινούρια τραγούδια του τραγουδιστή, που παρουσίασε ζωντανά στην πρεμιέρα του στη Θεσσαλονίκη…

Τραγούδια που προμηνύουν ότι ο Γιάννης Πλούταρχος θα μας χαρίσει μία ακόμη πολύ όμορφη δισκογραφική δουλειά! Υπομονή λοιπόν έως τις 18 Δεκεμβρίου και την κυκλοφορία του δίσκου, ενώ οι πιο… ανυπόμονοι μπορούν να παίρνουν μία γεύση κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Fix Live στη Θεσσαλονίκη!

Αφήστε το σχόλιό σας