Αρχική Μουσικά Νέα Ελληνική μουσική Γιάννης Πλούταρχος: Το μήνυμα συμπαράστασης στον κυπριακό λαό

Γιάννης Πλούταρχος: Το μήνυμα συμπαράστασης στον κυπριακό λαό

-

Δες και αυτά

Τη συμπαράστασή του στο διαχρονικό αίτημα των Αμμοχωστιανών και ολόκληρου του κυπριακού λαού εκφράζει ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο Γιάννης Πλούταρχος θα ήθελε με λύπη του να ενημερώσει το αγαπητό του κοινό στην Κύπρο πως λόγω των τελευταίων γεγονότων με την περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου αναβάλλεται η συναυλία του «Μικρές Φωτογραφίες» που ήταν προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 στο Κηποθέατρο Λεμεσού.

Με δεδομένο το έντονο ενδιαφέρον και τη διαχρονική ευαισθησία του για το συγκεκριμένο θέμα, ο καλλιτέχνης αποφάσισε από κοινού την αναβολή με την Επαρχιακή Γραμματεία του Δημοκρατικού Συναγερμού Αμμοχώστου.

Ο Γιάννης Πλούταρχος εκφράζει τη συμπαράστασή του στο διαχρονικό αίτημα τόσο των Αμμοχωστιανών όσο και ολόκληρου του κυπριακού λαού για άμεση εφαρμογή των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας και παράδοση της πόλης στους νόμιμους κατοίκους της.

Κανονικά πρόκειται να διεξαχθεί το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 η προγραμματισμένη συναυλία του τραγουδιστή στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας, όπου αναμένονται στιγμές μοναδικές και αλησμόνητες με το πάντα φιλόξενο κυπριακό κοινό.

Η συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στις 28 Ιουνίου στο Κηποθέατρο Λεμεσού είχε διοργανωτή το Δημοκρατικό Συναγερμό Αμμοχώστου, όμως η ημερομηνία συνέπεσε με την ειρηνική εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου που έχει προγραμματιστεί για την ίδια ημέρα.

Κατόπιν επιθυμίας αρκετών μελών της οργάνωσης και άλλων δημοτών της Αμμοχώστου να παραστούν στην ειρηνική εκδήλωση, αποφάσισαν από κοινού με τον Γιάννη Πλούταρχο την αναβολή της συναυλίας που είχε προγραμματιστεί την ίδια ημέρα.

Ο ΔΗΣΥ Αμμοχώστου και ο Επαρχιακός Γραμματέας κ. Φλώρος Τσαγγάρη ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Πλούταρχο για την κατανόηση, τη διαρκή στήριξη και την άψογη συνεργασία τόσο στην συγκεκριμένη περίπτωση, όσο και σε όλο το χρονικό διάστημα που έχει προηγηθεί.

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές απολογίες μας στους φίλους του καλλιτέχνη και σας περιμένουμε στη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας το ερχόμενο Σάββατο στις 9:00 μμ, που αναμένεται γεμάτη εκπλήξεις, μοναδική και όπως πάντα ξεχωριστή», αναφέρει ο κ. Τσαγγάρη.

 

Αφήστε το σχόλιό σας