Ο Γιάννης Πλούταρχος συναντά το Μίμη Πλέσσα στη σκηνή του θεάτρου «Παλλάς» και αποκαλύπτουν τα παρασκήνια από τις πρόβες τους λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα!

Ο Γιάννης Πλούταρχος μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε ιδιαίτερα όμορφες κορυφαίες μουσικές συνεργασίες σε Ελλάδα και εξωτερικό δηλώνοντας έτσι ότι είναι ένας σπουδαίος ερμηνευτής και καλλιτέχνης.

Είναι ο τραγουδιστής με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τα τελευταία 12 χρόνια. Είναι ο ερμηνευτής που μιλά απ’ ευθείας στις καρδιές όλων μας με ένα μοναδικό τρόπο. Η φωνή του αξεπέραστη και η ερμηνεία του ανεπανάληπτη σε ότι κι αν τραγουδήσει. Όλα αυτά μαζί με τον ευγενικό χαρακτήρα και την καλοσύνη που τον διακρίνει, ο κόσμος τον έχει κατατάξει στην κορυφή αλλά και στην ψυχή του.

Με μεγάλες επιτυχίες και πλατινένιους δίσκους στο ενεργητικό του για πρώτη φορά συνεργάζεται επί σκηνής, με τον μεγάλο ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ παρουσιάζοντας ένα μοναδικό πρόγραμμα στη σκηνή του ΠΑΛΛΑΣ ( ένας χώρος με ιδιαίτερα δυνατές παραστάσεις και θεαματικές παραγωγές) για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων ξεκινώντας από τις 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014.

Μία ατέλειωτη σειρά επιτυχίες, που έγιναν κλασσικές και παραμένουν αξιοθαύμαστα σημερινές. Τραγούδια διαχρονικά, από τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που μπήκαν κάποτε στη ζωή μας για να παραμείνουν.

«Θα πιώ απόψε το φεγγάρι», «Το Άγαλμα», «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου», «Καμαρούλα μια σταλιά», «Γλυκά πονούσε το μαχαίρι» «Έφυγε η αγάπη μου», «Νύχτωσε» και ένας ακόμη μεγάλος αριθμός από τραγούδια του Λευτέρη Παπαδόπουλου, Κώστα Πρετεντέρη, Δημήτρη Χριστοδούλου και άλλων μεγάλων στιχουργών θα γεμίσουν το Παλλάς μόνο για 10 μουσικές παραστάσεις.

Γιάννης Πλούταρχος - Μίμης Πλέσσας
Γιάννης Πλούταρχος – Μίμης Πλέσσας

Ο Μίμης Πλέσσας, στο πιάνο, συνθέτης που δεν χρειάζεται συστάσεις με διαρκή παρουσία, τεράστια δισκογραφία και πάμπολλες διακρίσεις έχει συνδεθεί με πολύ μεγάλες επιτυχίες.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, αγαπημένος τραγουδιστής της νεότερης γενιάς, μια γνήσια ερωτική λαϊκή φωνή που ο κόσμος περιμένει, να ερμηνεύσει νοσταλγικά τον σπουδαίο συνθέτη.

Στη σκηνή του Παλλάς οι δυό τους θα μας ταξιδέψουν με τα υπέροχα τραγούδια που λατρεύουμε να τραγουδάμε χαρίζοντας μας μοναδικές στιγμές.

Μαζί τους επί σκηνής η Φιντέ Κοκσάλ μεγαλωμένη στη Σμύρνη, μόνιμη συνεργάτιδα του Μίμη Πλέσσα τα τελευταία χρόνια. Τους συνοδεύει πολυμελής ορχήστρα.

Λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη τους πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου η επίσημη ιστοσελίδα του Γιάννη Πλούταρχου, www.yannis-ploutarchos.gr, μας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε στο παρακάτω βίντεο στιγμιότυπα από την τελική πρόβα των παραστάσεων στο θέατρο «Παλλάς» σε αγαπημένες επιτυχίες του Γιάννη Πουλόπουλου όπως τα «Όταν μιλάς για χωρισμό» και «Θα πιω απόψε το φεγγάρι»

Αφήστε το σχόλιό σας