Γιάννης Πλούταρχος & Μίμης Πλέσσας, έχοντας στη συντροφιά τους το Δημήτρη Σταρόβα, ετοιμάζονται για το φινάλε των εμφανίσεών τους στην πόλη της Θεσσαλονίκης όπου και βρίσκονται αυτή την περίοδο!

Η σπουδαία αυτή συνεργασία μεταξύ Γιάννη Πλούταρχου και Μίμη Πλέσσα έλαβε για πρώτη φορά χώρα τον περασμένο Ιανουάριο στο Θέατρο Παλλάς των Αθηνών για περιορισμένες παραστάσεις, 10 στον αριθμό.

Το εγχείρημά των δύο καλλιτεχνών στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και το γεγονός ότι το κοινό ζητούσε επιμόνως τη μεταφορά της σύμπραξής τους στη Θεσσαλονίκη είχε ως αποτέλεσμα την Παρασκευή 7 Μαρτίου ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Μίμης Πλέσσας, έχοντας στη συντροφιά τους πλέον και το Δημήτρη Σταρόβα, να ξεκινούν επίσημα τις εμφανίσεις τους στη συμπρωτεύουσα και στο νυχτερινό κέντρο «Fix Live».

Η επίσημη ιστοσελίδα του Γιάννη Πλούταρχου, www.yannis-ploutarchos.gr, μας ενημερώνει για την εξέλιξη αυτών των εμφανίσεων στην πόλη της Θεσσαλονίκης, οι οποίες ετοιμάζονται να ρίξουν αυλαία:

«Μία ακόμη σειρά εμφανίσεων του αγαπημένου μας ερμηνευτή στην Θεσσαλονίκη πλησιάζει στο τέλος της. Ο Γιάννης Πλούταρχος το επόμενο Σάββατο 29 Μαρτίου πραγματοποιεί την τελευταία του εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο FIX Live αποχαιρετώντας το κοινό της όμορφης Θεσσαλονίκης. Μία σπουδαία συνεργασία με τον μεγάλο συνθέτη Μίμη Πλέσσα που λάτρεψαν ιδιαίτερα και οι θαυμαστές στον βορρά!!!»

Όσον αφορά το μέλλον, όπως ήδη γνωρίζουμε ο Γιάννης Πλούταρχος βρίσκεται στο στούντιο και ηχογραφεί τη νέα δισκογραφική δουλειά του, με το πρώτο δείγμα της, ένα ή δύο καινούρια τραγούδια, να αναμένεται να το ακούσουμε για πρώτη φορά, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του τραγουδιστή, μέσα στην περίοδο τέλη Μαρτίου – αρχές Απριλίου.

Αφήστε το σχόλιό σας