Ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Μίμης Πλέσσας ξεκίνησαν τις μουσικές παραστάσεις τους στο θέατρο «Παλλάς» παρουσία πολλών γνωστών και αγνώστων φίλων και «λαμπερών» παρευρισκομένων…

Το Παλλάς υποδέχτηκε χθες (15/10) για πρώτη φορά το Γιάννη Πλούταρχο, ένα σπουδαίο καλλιτέχνη με μια εξαιρετική διαδρομή και κορυφαίες μουσικές συνεργασίες.

Αυτή τη φορά ο Γιάννης Πλούταρχος ερμηνεύει αξεπέραστες επιτυχίες του Μίμη Πλέσσα.

Με την εκπληκτική, ερωτική φωνή του και τον μεγάλο συνθέτη να τον συνοδεύει στο πιάνο, θα μας χαρίσει ένα νοσταλγικό ταξίδι μέσα από αγαπημένα, διαχρονικά τραγούδια που η αξία τους παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο… Μια μουσική παράσταση που θα μας γεμίσει αναμνήσεις, συναισθήματα και ανεπανάληπτες ερμηνείες…

Μία ατέλειωτη σειρά επιτυχίες, που έγιναν κλασσικές και παραμένουν αξιοθαύμαστα σημερινές. Τραγούδια διαχρονικά, από τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που μπήκαν κάποτε στη ζωή μας για να παραμείνουν.

«Θα πιω απόψε το φεγγάρι», «Το Άγαλμα», «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου», «Καμαρούλα μια σταλιά», «Γλυκά πονούσε το μαχαίρι» «Έφυγε η αγάπη μου», «Νύχτωσε» και ένας ακόμη μεγάλος αριθμός από τραγούδια του Λευτέρη Παπαδόπουλου, Κώστα Πρετεντέρη, Δημήτρη Χριστοδούλου και άλλων μεγάλων στιχουργών θα γεμίσουν το Παλλάς μόνο για 10 μουσικές παραστάσεις.

Μαζί τους επί σκηνής η Φιντέ Κοκσάλ μεγαλωμένη στη Σμύρνη, μόνιμη συνεργάτιδα του Μίμη Πλέσσα τα τελευταία χρόνια. Τους συνοδεύει πολυμελής ορχήστρα.

Στην έναρξη των παραστάσεων του Γιάννη Πλούταρχου και του Μίμη Πλέσσα στο θέατρο Παλλάς το παρόν έδωσε πληθώρα καλλιτεχνών, όπως η Πέγκυ Ζήνα, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο  Τάκης Ζαχαράτος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ενώ δεν έλειψαν και οι παρουσίες από το χώρο των ηθοποιών με τη Μιμή Ντενίση και τον Κώστα Αρζόγλου να διακρίνονται στο κοινό.

Το παρών έδωσαν και οι οικογένειες του Γιάννη Πλούταρχου και του Μίμη Πλέσσα, με τις συζύγους τους Μαρία και Λουκίλα Καρρέρ αντίστοιχα να στέκονται περήφανες στο πλευρό τους.

«Ο Γιάννης Πλούταρχος τραγουδάει Μίμη Πλέσσα» – Μόνο για 10 παραστάσεις στο Παλλάς.

Ημέρες & ώρες παραστάσεων:
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 21:00
Τετάρτη, Κυριακή: 20:00

Τιμές εισιτηρίων: 20€, 25€, 30€, 35€, 40€, 50€,
Φοιτητικό 20€, ανέργων 15€ (μόνο από τα ταμεία του Παλλάς)

Αγορά Εισιτηρίων
Θέατρο Παλλάς, CityLink, Βουκουρεστίου 5, Τ: 210 3213100
Δευτ. – Σάββ. 9.00 – 20.00
Κυρ. 12.00 – 20.00
Με πιστωτική κάρτα: 210 8938100
Κρατήσεις μέσω Internet: www.ellthea.gr και στο www.tickethour.com

Αφήστε το σχόλιό σας