Ο Γιάννης Πλούταρχος τραγούδησε στον τόπο καταγωγής του, τη Βοιωτία, σε μία ξεχωριστή βραδιά για την ενίσχυση των ιδρυμάτων της περιοχής!

Mία μεγάλη γιορτή ήταν η χθεσινή(27/08) συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στο ανοιχτό θέατρο Κρύας στη Λιβαδειά, όπως μας πληροφορεί το yannis-ploutarchos.gr.

Το αγαπημένο παιδί όλων των Βοιωτών τραγούδησε αφιλοκερδώς χθες για την ενίσχυση των ιδρυμάτων της ευρύτερης περιοχής και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν όπως πάντα μεγάλη !

Εκεί, στο θέατρο Κρύας σε ένα πανέμορφο τοπίο, ο Γιάννης Πλούταρχος ιδιαίτερα ευδιάθετος και χαμογελαστός, μοιράστηκε με τον κόσμο ξεχωριστές στιγμές και μαζί μετέτρεψαν πολύ σύντομα τη συναυλία σε μια μεγάλη γιορτή με πολύ τραγούδι και χορό! Μια γιορτή γεμάτη έντονα συναισθήματα, ο Γιάννης Πλούταρχος ερμήνευε πολλές από τις μεγάλες επιτυχίες του, αυτή τη φορά στα μέρη που μεγάλωσε, που αγαπάει και στηρίζει σε κάθε ευκαιρία και ο κόσμος τον αγκάλιαζε και τραγούδαγε μαζί του, κάθε φορά που διέσχιζε όλο το θέατρο και βρισκόταν ανάμεσα τους.

Αποχαιρετώντας τους συμπατριώτες του, τόνισε πως θα είναι κοντά τους ξανά όταν του ζητηθεί, ενώ ευχαρίστησε έναν έναν ξεχωριστά τους μουσικούς που τον πλαισιώνουν , για τη δική τους ιδιαίτερη στήριξη σε μια τέτοια βραδιά, για ένα τόσο σημαντικό σκοπό.

Περισσότερες φωτογραφίες στην επίσημη σελίδα του Γιάννη Πλούταρχου στο Facebook

Αφήστε το σχόλιό σας