Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018 θα τραγουδήσει ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο Γιάννης Πλούταρχος δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Δίνει το «παρών» με αγαπημένα τραγούδια του χθες και φρέσκες επιτυχίες.

Είναι ένας από τους πιο αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές της εποχής μας, μια γνήσια λαϊκή φωνή και ένα μουσικό ταλέντο, αφού πέρα από εκπληκτικός ερμηνευτής γράφει και ο ίδιος τραγούδια.

Μετρώντας ήδη είκοσι χρόνια στη δισκογραφία, έχει ερμηνεύσει τραγούδια που έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες. Έχει κερδίσει το κοινό με τη δύναμη της ερμηνείας του, την ξεχωριστή φωνή του αλλά και το ήθος του ως καλλιτέχνης και ως άνθρωπος.

Διακρίνεται για το χαμηλό προφίλ του, τη σεμνότητά του, παρά το μέγεθος επιτυχίας που έχει κάνει, και για το αίσθημα ευθύνης που κουβαλάει απέναντι στο κοινό που τον ακολουθεί φανατικά εδώ και χρόνια.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πλούταρχο, «το τραγούδι είναι αγάπη για τη ζωή».

Την Τετάρτη 11 Ιουλίου, ο Γιάννης Πλούταρχος θα ανέβει στη σκηνή του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018, στο Αίθριο Θέατρο (Λεωφ. Κηφισίας 219) για ένα μαγικό μουσικό ταξίδι.

Μία βραδιά με πολύ όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη, ο οποίος θα μας ταξιδέψει έτσι όπως μόνο εκείνος ξέρει με τη μαγεία της φωνής του, χαρίζοντας μία συναυλία γεμάτη τραγούδι και διάθεση στα ύψη.

 

Αφήστε το σχόλιό σας